shutterstock
shutterstock
29|11|2017 14:19
SHARE
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΜΠΑΖΑΡ

H Μοnaco Priness οργανώνει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα


Από το Monaco Princess Samples Bazaar δε θα λείψει κανείς! 

 Μια από τις πιο ωραίες Χριστουγεννιάτικες «παραδόσεις» είναι τα γιορτινά μπαζάρ. Αυτό γιατί δεν αποτελούν άλλη μια βόλτα στα μαγαζιά, αλλά μια βόλτα για αγορές που έχουν λίγο περισσότερο νόημα αφού τα έσοδα που συγκεντρώνονται (ή έστω ένα μέρος από αυτά) διατίθενται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.   

Τη σεζόν των χριστουγεννιάτικων μπαζάρ την εγκαινιάζουμε με αυτό της ελληνικής εταιρείας ρούχων Monaco Princess. Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 ∆εκεµβρίου 2017, στο showroom της εταιρείας στο Παλαιό Φάληρο, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε δείγµατα από προηγούµενες χειµερινές και καλοκαιρινές συλλογές της εταιρείας.

Είτε επιλέξετε κάτι για εσάς, είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, αξίζει να γνωρίζετε ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς της Στέγης Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Αγιος Αλεξάνδρος». 

Που: Showroom Monaco Princess, Αµφιθέας 113, Παλαιό Φάληρο (τηλ.  211-1848704)
Τι ώρα; 10:00- 18:00

* Η Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Ο Αγιος Αλέξανδρος» είναι µη κερδοσκοπικός οργανισµός και φιλοξενεί κορίτσια από 6 έως 24 ετών, τα οποία είναι άπορα, ορφανά ή κακοποιηµένα, ή προέρχονται από διαλυµένες και µονογονεϊκές οικογένειες. Στα παιδιά παρέχεται προστασία, µόρφωση καθώς και επαγγελµατική και κοινωνική αποκατάσταση