Στο Italus στην Καλλιθέα θα πιεις καφέ και μετά θα φας και το φλιτζάνι (κυριολεκτικά) | 0 bovary.gr
Στο Italus στην Καλλιθέα θα πιεις καφέ και μετά θα φας και το φλιτζάνι (κυριολεκτικά) | 0 bovary.gr
ITALUS

Στο Italus στην Καλλιθέα θα πιεις καφέ και μετά θα φας και το φλιτζάνι (κυριολεκτικά)


Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 104 στην Καλλιθέα, η Ιταλία και η Ελλάδα δίνουν ραντεβού για να ανταλλάξουν γεύσεις και αρώματα.

Το Italus είναι ένα νέο meeting point όπου οι παρέες ενώνονται και αυτοί που αγαπούν τις χορταστικές γεύσεις βρίσκουν το στέκι τους.

Στο Italus, το ταξίδι της απόλαυσης ξεκινά από το πρωί. Αν θέλεις να βρεις ένα διαφορετικό τρόπο να ξεκινήσει με χαμόγελο η μέρα σου, στο Italus θα σε περιμένει ένας αχνιστός καφές (espresso ή cappuccino), αλλά η έκπληξη δεν βρίσκεται στη γεύση του αλλά στο φλιτζάνι του που είναι φτιαγμένο από βάφλα με επικάλυψη σοκολάτας.

Στο Italus τελειώνεις τον καφέ σου και επιβραβεύεσαι γι’αυτό: τρως το φλιτζάνι του και η επόμενη φορά δεν θέλεις να αργήσει πολύ.

Μέσα στο Italus σε περιμένει ένας «κήπος» δημιουργώντας μια άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα για να απολαύσεις το γεύμα σου, σε άλλους ρυθμούς. Ακολουθώντας μοντέρνα και minimal διακοσμητική γραμμή, αυτό το μαγαζί σε ξεκουράζει: ο κατάλογος του, πάλι, έχει τόσες επιλογές… που θα κουραστείς μέχρι να καταλήξεις σε αυτή που θες!

Γεύσεις με εκλεκτές πρώτες ύλες, ιδανικοί συνδυασμοί για brunch, σνακ που έχουν δημιουργηθεί με φαντασία.

Το μενού έχει την υπογραφή του Γαβριήλ Νικολαΐδη που έχοντας ακούσει με προσοχή τον παλμό του κόσμου, έχει βρει τον τρόπο να ικανοποιήσει διαφορετικά γούστα.

Αυθεντικές ιταλικές γεύσεις (focaccia -το μοσχομυριστό ψωμί με γέμιση και toppings- έκπληξη,  που στο Italus μπορείτε να το απολαύσετε με κρέμα πεκορίνο, λάδι τρούφας, πιπεριά και φρέσκα μανιτάρια) και pizzetta (2 τορτίγιες που έχουν το μέγεθος ατομικής πίτσας με αλλαντικά και τυριά), σαλάτες και ομελέτες φούρνου, cheddar melt pancake (με cheddar, μπέικον και αυγό), κρουασάν βουτύρου με μια σπέσιαλ μους αβοκάντο.

Θα δροσιστείς με smoothies και κοκτέιλ ενώ αν αγαπάς τις γλυκές γεύσεις το Italus σου προτείνει λαχαριστά pancakes, cheesecake Νutella φράουλα και lemon pie με βάση μωσαϊκό.

Μπες στον κόσμο του Italus κάνε ένα ταξίδι σε γεύσεις με ιταλικά χρώματα και αρώματα!

\

Ιtalus, Eλευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα