Ενα ακόμη pop-up εστιατόριο του Cucina Caruso με γιορτινή διάθεση και κεντρικό χορηγό το αγαπημένο Lurpak, ετοιμάζεται για την Πέμπτη 7/12 ως και την Κυριακή 10/12/2017, στον φιλόξενο χώρο του Atrium restaurant στο ξενοδοχείο Ηρώδειο.
Χαρακτηριστικά του, η καλόγουστη αστική ζεστασιά του, η καλλιτεχνική αύρα από τα αντικείμενα τέχνης που τον περιβάλλουν αλλά και η όμορφη κοσμοπολίτικη και ταυτόχρονα χαλαρή ατμόσφαιρα που αναδίδει.
Το Caruso όμως νιώθει σαν στο σπίτι του στο Ηρώδειο, όχι απλά λόγω περιβάλλοντος αλλά κυρίως χάρη στην ομάδα των ανθρώπων του, που ξεκινά απ’ την ιδιοκτησία και περιλαμβάνει το σέρβις και την κουζίνα, όπου πρωταγωνιστεί η ομάδα του Point A Bar & Restaurant, με επικεφαλής τον chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη.
«Το μενού αυτού του pop-up χαρακτηρίζεται από κλασικά πιάτα της διεθνούς αστικής κουζίνας, πειραγμένα κατά την δικιά μου λογική, δηλαδή όπου και όπως πιστεύω ότι προσθέτει στο γευστικό αποτέλεσμα και μόνον, και όχι χάριν πρωτοτυπίας ως αυτοσκοπού. Στα περισσότερα απ’ τα πιάτα χρησιμοποιείται βέβαια βούτυρο Lurpak ή και άλλα προϊόντα της Arla, όπως η κρέμα γάλακτος και το μπλε τυρί Danablu Castello» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαζυμούρης, δημιουργός του blog Cucina Caruso.
Στο μενού τριών πιάτων έχετε δύο επιλογές στο πρώτο, στο κυρίως και στο επιδόρπιο.