Φωτογραφία: George Fakaros
Φωτογραφία: George Fakaros
14|12|2017 17:40
SHARE
CINDERELLA

Cinderella: Μια φορά κι έναν καιρό στην πιο hip ντίσκο της Αθήνας


Μια φορά κι έναν καιρό, τρία χρόνια πριν και μόλις είχα αναγεννηθεί από τις στάχτες μου, ένα sms στο κινητό μου από κάποιο φίλο, μου έδινε την πιο απαραίτητη και αναγκαία για εκείνη τη φάση πληροφορία. Στο υπόγειο της οδού Λεβέντη εξελίσσεται το πιο disco παραμύθι ever... H Cinderella!

Εγώ, η πιο total black περσόνα, φόρεσα φούξια μεταλλικό κολάν εκείνο το βράδυ. Σουρεάλ συνειρμοί μέσα μου. Ήθελα να χορέψω, ήθελα να γελάσω και σίγουρα δεν ήθελα γύρω μου άλλη μαυρίλα. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ανοίγοντας η πόρτα κατέβηκα σκαλί σκαλί στις επιθυμίες και στις ανάγκες μου.
Κατεβαίνεις και πέρα από τη μουσική ακόμα δεν ξέρεις τι σε περιμένει, τι θα αντικρίσεις. Μία από τα ίδια; Ούτε καν. Ντισκομπάλες. Πολλές ντισκομπάλες. Το φως αντανακλάται. Η Σταχτοπούτα είναι ροζ. Όχι girly ροζ. Σέξι ροζ. Και πολύχρωμη. Η κουκλίτσα με τα γυάλινα γοβάκια έχει δεύτερες σκέψεις και δεν είναι αθώες. Σου κλείνει πονηρά το μάτι και στο ταβάνι της έχει μια μπανάνα από νέον. Γύρω της κι άλλες μπανανιές.

Αγόρια και κορίτσια με παγιέτες. Καναπέδες με παγιέτες και τραπέζια με glitter. Στο βάθος το μπουντουάρ της. Έχει και πίστα. Τα χρωματιστά γυάλινα τετραγωνάκια της αναβοσβήνουν και -στο ορκίζομαι!- δεν υπάρχει περίπτωση να μην χορέψεις. Δίπλα σε επώνυμους στιλίστες, make up artists, μοντέλα, ανθρώπους της μόδας γενικώς, celebrities και fashion forward αγόρια και κορίτσια.

Φωτογραφία: George Fakaros
Φωτογραφία: George Fakaros

To μαγικό σε αυτό το παραμύθι είναι ότι μόνο γελάς και χαμογελάς. Κοινή διάθεση. Το happily ever after δεν είναι κατάληξη. Είναι state of mind. Δεν υπάρχει το τουπέ της ακινησίας.

Ούτε η επικριτική αγριότητα στα μάτια. Νιώθεις ελεύθερη. Είναι περίεργο. Σαν να άφησα στην γκαρνταρόμπα μπαίνοντας, στις τσέπες από το πανωφόρι μου, τα κλειδιά όλων εκείνων των σκέψεων που αποσυντονίζουν τη θετικότητά μου.

 


Πηγαίνω συχνά. Είναι το δικό μου αντίδοτο στην απαιτητική μου καθημερινότητα. Η εκτόνωση. Δεν έχει σήμα το κινητό μου. Δεν μπορώ να τηλεφωνήσω, δεν μπορούν να με βρούνε. Μόνο wi-fi, αλλά μην νομίζεις ότι πολυασχολούμαι.

Χορεύω. Όπως και όλοι γύρω μου. Στο χαρούμενο συναίσθημα της disco. Ναι, θα ακούσεις όλα εκείνα τα τραγούδια που φαντάζεσαι. Θα τραγουδήσεις. Δυνατά. Ούτως ή αλλιώς δεν σε ακούει κανείς.

H disco μουσικές συνουσιάζονται φέτος με progressive πινελιές, το παρόν αναμειγνύεται με το παρελθόν στο πιο σύγχρονο χορευτικό πάρτι που έχεις πάει, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Stay tuned στο Instagram ή Facebook page, γιατί η Cinderella ενίοτε κάνει κέφι να σκορπίσει το glitter της και Πέμπτη.

 


Ο Λάκης Γαβαλάς περνάει δίπλα μου. Περιφέρει το ιδιαίτερα εντυπωσιακό του στιλ ανάμεσά μας και χαμογελάει συνωμοτικά. Είναι ο ηθικός αυτουργός για τα σταφταλιστά κοστούμια του προσωπικού, για τις νέες μουσικές ακροβασίες, για τη glam φετινή συνείδηση, για το φλερτ με τους παιχνιδιάρικους συνειρμούς.

 


Παντού καθρέφτες. Διορθώνω το μακιγιάζ μου, ανά πάσα στιγμή τσεκάρω αν έχουν φριζάρει τα μαλλιά μου και συνεχίζω παραδομένη στις ορμόνες της ευτυχίας. Η έκκριση σεροτονίνης αλλά και των ενδορφινών στο φουλ. Η ώρα έχει πάει 4 και τα τακούνια μου με απειλούν ότι θα με εγκαταλείψουν αν δεν ανέβω τώρα τις σκάλες της εξόδου. Μισή ώρα αργότερα το γαλλικό γυάλινο ankle boot μου χάνεται καθώς τρέχω να προλάβω την κολοκύθα μου!

Tips & tricks!
-Το καλύτερο φως για selfie θα το βρεις στις τουαλέτες. Η καλλωπισμένη μουρίτσα σου σε χρυσό φόντο. Την καλύτερη λήψη θα την έχεις στις σκάλες με φόντο την κουρτίνα με τις χρυσές παγιέτες.
-Αν δεν αντέχεις για ώρες τα δωδεκάποντα, φόρεσε κάτι πιο χαμηλό. Θα ξενερώσεις big time αν τα ενοχλητικά παπούτσια δυναμιτίσουν τη διάθεσή σου για χορό.
-Η πόρτα είναι αυστηρή, οπότε πρέπει να έχεις επιμεληθεί το styling σου.
-Η εξυπνότερη λύση είναι να έχεις κάνει κράτηση. Και σε συμφέρει οικονομικά αν είστε παρέα 4-5 ατόμων και θα απαλλαγείς από το άγχος του αγοριού στην πόρτα.
-Η Cinderella δεν θα τηρήσει το βασικό της πρόγραμμα τα Χριστούγεννα. Θα είναι εκεί για σένα 21 μέχρι και 25, αλλά και 28 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου.

Σοφία Ελευθερίου