Τα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα γλυκά του Cap Cap είναι τόσο ωραία που λυπάσαι να τα φας | 0 bovary.gr
Τα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα γλυκά του Cap Cap είναι τόσο ωραία που λυπάσαι να τα φας | 0 bovary.gr
CAP CAP

Τα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα γλυκά του Cap Cap είναι τόσο ωραία που λυπάσαι να τα φας


Ενας ποντικός με γαλάζιο φιόγκο με τη βοήθεια ενός μαγικού ραβδιού έστησε μια παραμυθοχώρα. Τη λένε Cap Cap.

Στο Cap Cap, το μαγαζί που ζωντανεύει τα παιδικά όνειρα και είναι φτιαγμένο από αναμνήσεις με ιστορίες, χρώματα και ζάχαρη, τα Χριστούγεννα παίρνουν ακόμα λίγη λάμψη.

«Οι περισσότεροι έχουμε μια εσωτερική φωνή από την παιδική μας ηλικία. Μια φωνή, που όσο κι περάσουν τα χρόνια δεν παύει να υπάρχει. Μειώνεται η παρουσία της ωστόσο, αλλά είναι στο χέρι μας αν θα την κρατήσουμε ζωντανή ή αν θα την εξοντώσουμε, με το πέρασμα των ετών. Είναι η φωνή που σου λέει πως ακόμα μπορείς να απολαύσεις, χωρίς ενοχές, μαλλί της γριάς μπροστά σε κόσμο.

Είναι η φωνή που σου λέει πως είναι φυσιολογικό να τρως την ζύμη του κέικ και να πασαλείβεις τα δάχτυλά σου,καθώς τα περνάς από τις πλευρές του μπολ. Είναι η φωνή που σου λέει πως είναι φυσιολογικό να ακούς την βροχή και να γεμίζουν τα μάτια σου με σταγόνες, ίδιες με αυτές που ακούγονται στο τζάμι του παραθύρου σου. Είναι η φωνή που ικανοποιείται όταν τις παραμονές των Χριστουγέννων αντί να χαθείς μέσα στον κόσμο που τρέχει να ψωνίσει, κάθεσαι με το κόκκινο αγιοβασιλιάτικο σκουφί σου και φτιάχνεις σοκολατάκια με καβουρδισμένα αμύγδαλα και καραμέλα...».

Αυτή είναι η φιλοσοφία του Cap Cap. Είναι το «αιώνιο παιδί» που ζει συνεχώς μια γιορτή.

Το πρώτο, γλυκό «παραμυθοπωλείο» της Αθήνας ζει τα Χριστούγεννα με ονειρικά γλυκά που δεν σου πάει η καρδιά να τα φας γιατί θες απλά να τα χαζεύεις.

To Cap Cap γεμίζει το βλέμμα με εικόνες και το στόμα με γεύσεις ονείρου. Μια παραμυθένια βασιλόπιτα, υγρό κέικ σοκολάτας με επικάλυψη Bueno, βάφλα με σάλτσα Bueno, γκοφρέτα, παγωτό βανίλια και έξτρα πραλίνα Bueno, chocolate banoffee, κέικ σοκολάτας με μπανάνα, πραλίνα φουντουκιού και κροκάν, cupcakes με άρωμα χριστουγέννων, βρίσκονται εκεί και σας περιμένουν.

Το Cap Cap είναι ένα παραμύθι που τα φετινά Χριστούγεννα, το βλέπεις και το τρως!

Αιγάλεω: Πανόρμου 26,122 42 
210-5904116
210-5317360 (eshop) 

Eλληνικό: Ιασωνίδου 10,16777 
210-9645008 


 

TAGS