Με έμπνευση από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα του ιστορικού ξενοδοχείου των Σπετσών, το Il Cortile, γεννήθηκε στην καταπράσινη αυλή του Poseidonion Grand Hotel.
Tο νέο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του το φετινό καλοκαίρι και υποδέχεται φίλους στo δροσερό χώρο του. Το εκλεκτής ποιότητας κρέας κυριαρχεί στο μενού και συναντά το ιταλικό στοιχείο, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φρέσκια πρόταση της ομάδας του Ποσειδωνίου με φόντο τα μαγευτικά χρώματα του Σπετσιώτικου ηλιοβασιλέματος.
Ο σεφ του ξενοδοχείου Σταμάτης Μαρμαρινός προτείνει μια σειρά από δημιουργίες όπου η ελληνική πρώτη ύλη έχει την τιμητική της. Tomahawk, Rib-eye και άλλες κοπές από Black Angus με την σφραγίδα της Φάρμας Μπράλου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν αληθινό φίλο του καλού κρέατος. Προτάσεις που πλαισιώνονται από ανάλαφρους συνδυασμούς σε κλασικά πιάτα όπως Mozzarella Burrata με άγρια ρόκα και μπρεζάολα και Vitello Tonnato με λεπτές φέτες απο μοσχάρι και μαγιονέζα τόνου, οι οποίοι επιτρέπουν στα εξαιρετικά υλικά να αναδείξουν την ένταση και την ποιότητά τους.