Οι πιο ωραίες πισίνες εντός και εκτός Αθηνών για long weekends ή βουτιές μετά το γραφείο | 0 bovary.gr
Οι πιο ωραίες πισίνες εντός και εκτός Αθηνών για long weekends ή βουτιές μετά το γραφείο | 0 bovary.gr
28|06|2018 11:39
SHARE
DIVANI HOTELS

Οι πιο ωραίες πισίνες εντός και εκτός Αθηνών για long weekends ή βουτιές μετά το γραφείο


Οι πισίνες των Divani Apollon Palace & Thalasso και Divani Caravel, εκεί όπου ο κοσμοπολίτικος αέρας και το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών πρωταγωνιστούν, θα γίνουν το απόλυτο ιδιωτικό σας καταφύγιο για ασύγκριτες καλοκαιρινές εμπειρίες στην πρωτεύουσα.

Το ανανεωμένο Divani Apollon Palace & Thalasso σας υποδέχεται

Ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία των Νοτίων Προαστίων, το Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει τη λύση δροσιάς που αναζητάτε όσο οι θερμοκρασίες στην πόλη ανεβαίνουν.

Μόλις 25 λεπτά από το πολυάσχολο κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ξεπροβάλλει το Divani Apollon Palace & Thalasso, μια ειδυλλιακή όαση που απλώνεται στις ακτές του Καβουρίου με τις δύο εντυπωσιακές πισίνες του να πρωταγωνιστούν.

Παρέχοντας την επιλογή φρέσκου ή θαλασσινού νερού ανάλογα την πισίνα που θα επιλέξετε καθώς και τη δυνατότητα jacuzzi στα ειδικά διαμορφωμένα spots, το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί τον απόλυτο προορισμό στην καλοκαιρινή Αθήνα για κοντινές εξορμήσεις που θα γίνουν οι αγαπημένες σας καθόλη τη διάρκεια του φετινού

Μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης ανακαίνισης στο ξενοδοχείο, ο ανανεωμένος χώρος της πισίνας θυμίζει σκηνικό εξωτικού νησιού, με τους επιβλητικούς φοίνικες να αγκαλιάζουν τον χώρο δίνοντάς σας τις απαραίτητες νότες απόδρασης που θα σας ταξιδέψουν νοερά, όσο το βλέμμα σας ξεκουράζεται στη μαγευτική θέα προς τη θάλασσα που βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά.

Με το καταπράσινο περιβάλλον και το στοιχείο του νερού από τις μεγαλοπρεπείς πισίνες να κυριαρχεί, μεταφέρεστε αυτόματα σε ένα παράδεισο καλοκαιρινών διακοπών μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη.

Μέλος των Leading Hotels of the World, το Divani Apollon Palace & Thalasso φανερώνει τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του σε κάθε λεπτομέρεια της παραμονής σας, από το κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης και τα πεντακάθαρα νερά μέχρι τις γευστικές προτάσεις που θα βρείτε στο Meltemi Poolside Snack Bar.

Δροσιστείτε με φρέσκους χυμούς και αναζωογονητικά smoothies, και απολαύστε γευστικά σνακ και ελαφριά γεύματα που θα συνοδεύσουν ιδανικά την επίσκεψή σας.

Κλείστε τους διακόπτες, χαλαρώστε αναπαυτικά και αφεθείτε στην απολαυστική εμπειρία που μόλις ξεκίνησε.

Divani Caravel

Με επιβλητική θέα στην Ακρόπολη και στον λόφο του Λυκαβηττού, η πισίνα του roof garden στο πολυτελές Divani Caravel, αποτελεί την ιδανική διέξοδο από την ένταση της καθημερινότητας.

Εδώ, η απόδραση στον ξεχωριστό κόσμο του Divani Caravel ξεκινά από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης αντικρίσει τον χώρο της πισίνας. Λιτή διακόσμηση με προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα design, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό, δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε διακοπές, μόλις λίγα λεπτά από το πολύβουο κέντρο.

Κοσμοπολίτικο περιβάλλον, άψογο σέρβις, ανάλαφρες γεύσεις που εντυπωσιάζουν, χαλαρή ατμόσφαιρα και διακριτική πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια έρχονται να συμπληρώσουν την μοναδική privé εμπειρία δροσιάς κάτω από τον Αττικό ήλιο.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Τιμές: Δευτ.-Παρ. €40/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €50/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας)

Tηλ. κρατήσεων: +30 210 8911100

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα

Ωράριο: Καθημερινά 10:00 - 19:00

Divani Caravel

Τιμές: Δευτ.-Παρ. €30/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €40/άτομο

Tηλ. κρατήσεων: +30 210 7207000

Διεύθυνση: Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 16121, Ελλάδα

Ωράριο: Καθημερινά 11:00 – 21:00