VΟGUE CAFES

Πάμε για καφέ στη... Vogue! Ανοίγει σικάτα καφέ παντού


Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ ούτε μια ημέρα της εβδομάδας μου να ξεκινάει χωρίς το αγαπημένο μου ρόφημα, μια κούπα καφέ!

Μάλιστα ο καφές για εμένα δεν είναι απλά ένα τονωτικό, αλλά ολόκληρη ιεροτελεστία, την οποία επιδιώκω να απολαμβάνω δίχως ενοχλήσεις.

Αν όμως μέχρι τώρα σου έλεγαν ότι τον καλύτερο καφέ θα τον πιεις σε πόλεις όπως το Μιλάνο, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Τορίνο, η Βουδαπέστη ή η Βιέννη, εμείς στρέφουμε την πυξίδα μας σε δυο άλλους προορισμούς που ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχτούν το 2017 τα πρώτα Vogue Cafes, για εκείνους που είναι λάτρεις του καφέ, αλλά και τι δεν θα έδιναν για να συνδυαστεί με την υψηλή αισθητική και την τέχνη.

 

Pinterest

Με τη νέα χρονιά λοιπόν, το Βερολίνο καθώς και το Πόρτο θα γίνουν το επίκεντρο των συζητήσεων.

Όπως έχει πει χαρακτηριστικά ο Gary Robinson, διευθυντής της Condé Nast International Restaurants, η δημιουργία του Vogue Café στην δυτική Ευρώπη ήταν πάντα κάτι που ήθελε να κάνει το brand.

Το Vogue Cafe στο Βερολίνο θα ανοίξει κάτω από το πεντάστερο ξενοδοχείο Patrick Hellmann Schlosshotel Im Grunewald, κοντά στην λεωφόρο Kurfürstendamm και θα αποτελέσει το πρώτο μόνιμο μαγαζί της εταιρείας στη δυτική Ευρώπη.

Ενώ στην περίπτωση της Πορτογαλίας, το Cafe θα ανοίξει σε ένα από τα πιο πολυτελή και παλιά κτίρια, συγκεκριμένα μέσα στο Infante Sagres hotel on Praça de D. Filipa de Lencastre.

Η διαχρονική κομψότητα της Vogue μετατρέπεται σε hot σημείο συνάντησης!

Παρακάτω θα δεις μερικά από τα Vogue Cafes που υπάρχουν ήδη ανά τον κόσμο.

  • Ντουμπάι

 

 

 

 

  • Μόσχα

 

 

 

 

 

 

  • Κίεβο