Ζευγάρι παντρεύτηκε μεσοπέλαγα της Καραϊβικής: Νύφη-γοργόνα, «υποθαλάσσια» φιλιά, μαγικό τοπίο [εικόνες] | 0 bovary.gr
Ζευγάρι παντρεύτηκε μεσοπέλαγα της Καραϊβικής: Νύφη-γοργόνα, «υποθαλάσσια» φιλιά, μαγικό τοπίο [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Ζευγάρι παντρεύτηκε μεσοπέλαγα της Καραϊβικής: Νύφη-γοργόνα, «υποθαλάσσια» φιλιά, μαγικό τοπίο [εικόνες]


Όταν η Σουζάνα και ο Τζοβάνι είπαν στους διοργανωτές του γάμου τους πως το όνειρο τους ήταν να παντρευτούν κυριολεκτικά μεσοπέλαγα, εκείνοι τους «γείωσαν» κατευθείαν, λέγοντάς τους πως αυτό που ζητούσαν ήταν πολύ... περίπλοκο.

Κι ενώ το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο πως θα παντρευτεί σε μία παραλία της Καραϊβικής, όπως κάνουν όλοι... ο γαμήλιος φωτογράφος τους είχε διαφορετική άποψη.


 

Έτσι ένα πρωινό του περασμένου Νοεμβρίου ο Τζοβάνι, η Σουζάνα κι ακόμη 100 άτομα επιβιβάστηκαν σε ένα μικρό πλοίο και μεταφέρθηκαν στο νησί Κοζουμέλ στην Καραϊβική.

 

 

Έτσι, το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα. Οι ίδιοι αντάλλαξαν όρκους μέσα στο νερό, φιλήθηκαν κάτω από το νερό και αντί για ρύζι, οι καλεσμένοι τους έβρεξαν λίγο ακόμη.

Και μπορεί τα παρανυμφάκια να φορούσαν λαμπερές τουαλέτες, αλλά όλοι έβγαλαν τα παπούτσια τους και άρχισαν να κολυμπούν μεσοπέλαγα κρατώντας λουλούδια.

Οι βέρες ανταλλάχθηκαν κάτω από το νερό, ενώ δεν ήταν λίγες και οι selfies που έβγαλαν οι καλεσμένοι θέλοντας να καταγράψουν κάθε στιγμή από τον πρωτότυπο αυτό γάμο.

Το ζευγάρι πάντως «έπλεε σε πελάγη ευτυχίας» με όλη την σημασία της λέξης, λέγοντας πως πάντα λάτρευαν το νερό και πως είχαν συνδέσει όλες τους τις ευτυχισμένες στιγμές εκεί... όπως κι αυτή!