Πρόταση γάμου με φόντο το πιο θεαματικό τοπίο | 0 bovary.gr
Πρόταση γάμου με φόντο το πιο θεαματικό τοπίο | 0 bovary.gr
11|03|2017 17:12
SHARE
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Πρόταση γάμου με φόντο το πιο θεαματικό τοπίο


Όταν ο Ντέιλ αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου για πρώτη φορά στην καλή του... όλα πήγαν από το κακό στο χειρότερο.

Ο Ντέιλ και η Κάρλι είναι φωτογράφοι τοπίου και πριν 7 χρόνια ταξίδεψαν στην Ισλανία, με τον Ντέιλ να έχει κρύψει ένα δαχτυλίδι αξίας 4.000 δολαρίων μέσα σε μία... κρέμα χεριών.

Ωστόσο, η Κάρλι πέταξε την κρέμα στα σκουπίδια όταν τους είπαν στο αεροδρόμιο πως οι επισκευές τους ξεπερνούν το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα η πρόταση γάμου να μην γίνει ποτέ.

Ο ίδιος δεν της έκανε πρόταση για τα επτά επόμενα χρόνια, συγκεντρώνοντας λεφτά για το επόμενο δαχτυλίδι.

Το τωρινό τους ταξίδι, λοιπόν, ήταν στο Αρκτικό Κύκλο και ενώ ο άνδρας είχε αποφασίσει να της κάνει πρόταση γάμου την ημέρα που θα είχαν επέτειο, το μαγευτικό Βόρειο Σέλας τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Έτσι, όταν ο ουρανός είχε γεμίσει με χρώματα, ο ίδιος γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του και της έκανε πρόταση γάμου πίσω από ένα τοπίο που σίγουρα κόβει την ανάσα.

«Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία και κατάλαβα πως ήταν η σωστή στιγμή για να είναι η καλύτερη πρόταση γάμου. Η στιγμή ήταν σωστή, νιώθαμε τόσο καλά, οπότε γιατί όχι», ανέφερε ο ίδιος στη Daily Mail Australia.

Χάρη μάλιστα και στην εμπειρία και των δύο στη φωτογραφία τοπίου, το ζευγάρι απαθανάτισε την στιγμή με μία τέλεια λήψη.

«Το ειρωνικό είναι πως και οι δύο είμαστε φωτογράφοι τοπίου, αλλά δεν έχουμε κρατήσει καμία φωτογραφία με εμάς τους δύο μαζί. Ωστόσο αυτή θα την κρατήσουμε για εμάς.