facebook/BridgetJones'sDiary
facebook/BridgetJones'sDiary
BREAK UP SONGS

Λίστα: Τα 10 τοπ τραγούδια για χωρισμένους!


Αν μόλις βγήκατε από μία μακροχρόνια σχέση -είτε επειδή τον χωρίσατε εσείς είτε επειδή σας χώρισε αυτός- ή απλώς είστε τόσο οργανωτικές που θέλετε να είστε έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο στη ζωή, τότε η λίστα που περιμένατε είναι εδώ!

Ακόμη κι όταν μία σχέση είναι μηνών, εβδομάδων ή και... ημερών, το «μαζοχιστικό» στοιχείο που βρίσκεται έμφυτο στον άνθρωπο σας αναγκάζει να ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεται και φυσικά ποιος θα είναι ο σύντροφός σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας; Η παλιά καλή μουσική αλλά και η νέα!

Ακολουθούν 10 τραγούδια για να ακούσετε μετά το χωρισμό ανάλογα με τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, από το στάδιο της στεναχώριας και του κλάματος μέχρι της δίψας για ζωή. Και στην τελική γιατί ανησυχείτε; Θα επιβιώσετε!

1. I Will Always Love You - Whitney Houston
Πόσο γραφικό; Μόλις χωρίσατε και έχετε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σας. Ξεκινήστε τον σπαραγμό και ξεσπάστε σε λυγμούς στο 3:10. Πριν το ξαναβάλετε, πάρτε μία βαθιά ανάσα.

2. Yesterday - Beatles
Ύστερα από το πρώτο σοκ χρειάζεστε κάτι πιο ήρεμο. Συνεχίστε τη διαδικασία κλάματος βάζοντας ένα από τα πιο κλασικά και νοσταλγικά τραγούδια. Αναπολήστε όλες τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στο χθες και αφήστε τα δάκρια να κυλήσουν αργά, σαν να παίζετε σε ταινία. Είναι σύντομο, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να το βάλετε στο repeat για να κερδίσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά θαυματουργό!

 

 

3. Every Breath You Take - The Police

Συνεχίζετε στο ίδιο ήρεμο μοτίβο, όμως αυτή τη φορά μπαίνετε πιο αποφασιστικά. Σε κάθε του κίνηση, σε κάθε του χαμόγελο, εσείς θα τον παρακολουθείτε. Είστε σοβαρές;;; Αυτός θα τρομάξει και εσείς δεν θα προχωρήσετε ποτέ!
 

 

4. Someone Like You - Adele
Ναι, έχετε δίκιο. Το μεταβατικό στάδιο από τις κραυγές στη λογική είναι πολύ γρήγορο για να είναι αληθινό. Τέταρτη επιλογή: Adele. Μετά την 5η επανάληψη, προσπαθήστε να το τραγουδήσετε. Το πιο πιθανό είναι πως στην αποπειρά σας να εκφραστείτε θα τσιρίξετε τόσο πολύ που θα γελάσετε με τον εαυτό σας. Είδατε; Η διάθεση ανεβαίνει σιγά-σιγά! Ή και όχι...
 

 

5. Goodbye My Lover - James Blunt
Ασφαλώς και δεν θα έλειπε από τη λίστα ο James Blunt. Εξάλλου είθισται να κλαίμε με τα τραγούδια του ακόμη κι όταν είμαστε στην καλύτερη μας φάση. Ακούστε το όσες φορές θέλετε μέχρι να στερέψετε από δάκρυα. Είναι η τελευταία μαχαιριά από αυτή τη λίστα, οπότε όταν δείτε ότι δεν μπορείτε να κλάψετε με την ίδια ένταση (μην απογοητεύεστε) αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Μακριά του.

 

 

 

6. Somebody That I Used to Know - Gotye
Είδατε; Με το που ακούσατε τις πρώτες νότες αλλάξατε ύφος. Η ζωή είναι ωραία και εσείς πρέπει να τη ζήσετε με ωραία μουσική και μακρινές αναμνήσεις.

 

 

 

7. I Knew You Were Trouble - Taylor Swift
Και τι ήταν στην τελική; Ένας κακός μπελάς! Στο νούμερο 7 η ιέρεια των χωρισμών. Ανεβείτε λίγο.

 

 

8. Cry Me A River - Justin Timberlake
Το 2002 όταν ο Timbaland αποφάσισε να ενημερώσει τον Justin Timberlake ότι η Britney τον απάτησε, γεννήθηκε κάτι καλό: το Cry Me A River. Πάρτε το κατάλληλο ύφος που αρμόζει σε μία δυναμική γυναίκα και σκεφτείτε ότι δεν άξιζε λεπτό. Πιστεύετε ότι μετά από 15 χρόνια ο Timberlake στεναχωριέται ακόμα για την Britney; Έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα μάθετε πως να γίνετε μαχήτριες.

 

9. Fighter - Christina Aguilera
Βρήκατε τον κατάλληλο άνθρωπο για να σας βοηθήσει να τον ξεπεράσετε και να νιώσετε πιο ισχυρές από ποτέ: Christina Aguilera. Ακούστε το για μέρες, μέχρι να το νιώσετε και να το πιστέψετε πλήρως. Στο τέλος ευχαριστείστε τον που σας έκανε πιο δυνατές.

 

 

10. I Will Survive - Gloria Gaynor
Όσο γραφικά ξεκίνησε η λίστα άλλο τόσο γραφικά θα τελειώσει. Και όπως επιβίωσαν όλες όσες χώρισαν σε αυτόν κόσμο θα επιβιώσετε κι εσείς!