Moraitis School
Moraitis School
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ

Το 4ο Πανηγύρι Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη έφτασε και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα


Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου το 4ο Πανηγύρι Αποφοίτων, με κύριο στόχο την ενίσχυση των οργανώσεων Αποστολή Άνθρωπος, Colour Youth & Σχεδία. Από τις 11 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ. οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, στη Σχολή Μωραΐτη.

Το πρόγραμμα του Πανηγυριού περιλαμβάνει αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως: Beach Volley, Παιδικά Παιχνίδια & Θέατρο, Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις, Stand Up Comedy και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 4ου Πανηγυριού Αποφοίτων θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.sasm.gr.

Το φετινό πανηγύρι, με hashtag #θυμάσαι; θα περιλαμβάνει δύο διασκεδαστικές παραστάσεις: το Σάββατο 27 Μαΐου, αναδρομή στο παρελθόν με τραγούδια από τον Tonis Sfinos, και την Κυριακή 28 Μαΐου, stand-up comedy από τον Λάμπρο Φισφή! To κόστος εισιτηρίου είναι 10€ για κάθε παράσταση.

Διακόσια μέλη του ΣΑΣΜ, κάθε δύο χρόνια, εργάζονται εθελοντικά για αρκετούς μήνες και προσφέρουν ένα διήμερο με δράσεις και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Οι χορηγοί μας και οι σχεδόν 3.500 επισκέπτες του Πανηγυριού δίνουν τη δυνατότητα στο Σύνδεσμο να προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Σχετικά με τον ΣΑΣΜ:

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ) ιδρύθηκε το 1985, με σκοπό τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός συνδετικού κρίκου μεταξύ συμμαθητών που φοίτησαν στη Σχολή Μωραΐτη από την ίδρυση της έως και σήμερα. Μέσω ποικίλων εκδηλώσεων & δραστηριοτήτων ο σύνδεσμος στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής και αλληλέγγυας κοινότητας αποφοίτων, η οποία ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των μελών της και συμβάλει στην εδραίωση του Συνδέσμου ως φορέα με διακεκριμένο ρόλο στις επιστήμες, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά. Στόχος του είναι ένας Σύνδεσμος Αποφοίτων, ο οποίος προσφέρει στην κοινωνία, υποστηρίζει το εκπαιδευτικό έργο του Σχολείου και ενώνει όλες τις γενιές των αποφοίτων.

ΣΑΣΜ BANNER
ΣΑΣΜ BANNER

Σχετικά με τις οργανώσεις που θα ενισχυθούν:

Αποστολή Άνθρωπος

H κοινωφελής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση «Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά ιατροφαρμακευτικής στήριξης ευάλωτων ομάδων/ατόμων, που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, χωρίς καμία ηλικιακή, φυλετική, πολιτική, θρησκευτική ή άλλου είδους διάκριση. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 3 αποστολές στην Αιθιοπία, ενώ από το 2012 οι δράσεις της έχουν επικεντρωθεί στην Ελλάδα, κυρίως μέσω των δύο βασικών προγραμμάτων της «Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» & «Στηρί-ζουμε: Ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους».

Colour Youth

To «Colour Youth» δημιουργήθηκε το 2011 με αποστολή την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τους LGBTQ νέους της Αθήνας. Σκοπεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τον εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου, που αφορά στην ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Στο πλαίσιο της δράσης του προσφέρει, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω υπηρεσίες: Εβδομαδιαίες ανοιχτές συναντήσεις, καταγραφές περιστατικών βίας και διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή/και την ταυτότητα/έκφραση φύλου, νομική υποστήριξη θυμάτων βίας, ψυχοκοινωνική υποστήριξη θυμάτων βίας, ατομικές συνεδρίες με ψυχολόγο, υποστήριξη LGBTQ προσφύγων, βιωματικές ομάδες με εποπτεία ψυχολόγου κ.ά.

Σχεδία

Η έκδοση του περιοδικού δρόμου «σχεδία», μια από τις κύριες δράσεις της «Διογένης ΜΚΟ», στοχεύει στην άμεση υποστήριξη συμπολιτών μας, που βιώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο την κοινωνική και οικονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας: άστεγοι, άνεργοι και κοινωνικά αποκλεισμένοι συμπολίτες μας, που μέσω της συμμετοχής τους στις δράσεις της οργάνωσης εισέρχονται σε διαδικασία κοινωνικής επανένταξης. Μέσω της «σχεδίας» οι συνάνθρωποι μας έχουν τη δυνατότητα να βρουν αμειβόμενη εργασία, έναν φιλόξενο χώρο υποδοχής, μια ευκαιρία να συνδιαλλαγούν με άλλους ανθρώπους, να συνάψουν φιλίες, και να διασκεδάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στο 210 6756970 και στο info@sasm.gr.

ΣΑΣΜ LOGO
ΣΑΣΜ LOGO

Σχολή Μωραΐτη: Αλ. Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου, Ψυχικό 15452