apimages
apimages
ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το αντικείμενο που ο Αντονι Μπουρντέν παίρνει μαζί σε όλα τα ταξίδια του


Βρήκατε ελεύθερο χρόνο για μια σύντομη απόδραση που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε παραστάσεις, να γεμίσετε μπαταρίες και να αναζωογονηθείτε και έχετε ήδη μπει στη διαδικασία να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας.

Μήπως όμως δεν έχετε προνοήσει για όλα τα απαραίτητα;

Ο παρουσιαστής της ταξιδιωτικής και γαστρονομικής εκπομπής του CNN «Parts Unknown»,Αντονι Μπουρντέν, είναι αναμφίβολα πολυταξιδεμένος και παίρνει μάστερ στο πακετάρισμα της βαλίτσας και υποστηρίζει , πως υπάρχει ένα αντικείμενο το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ από τη βαλίτσα του, όταν ταξιδεύει.

Αν πιστεύετε ότι αναφέρεται σε κάποιο αντηλιακό ή σε μια πετσέτα, τότε κάνετε λάθος.

Ο διάσημος σεφ, που συνηθίζει να εκπλήσσει με τις επιλογές και τις απόψεις του για τη γαστρονομία, αποκάλυψε στους New York Times, ότι ταξιδεύει με μια ψεύτικη πιστωτική κάρτα, η οποία μετατρέπεται σε μαχαίρι και σκοπός του είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση από πίσω καθώς μπαίνει στο ξενοδοχείο του.

Στη βαλίτσα του βάζει ακόμη μια μπλούζα, ένα ελαφρύ μπουφάν που μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε κάποιες περιπτώσεις και ως μαξιλάρι, τρία ή τέσσερα σημειωματάρια, φόρμες ζίου-ζίτσου και τουλάχιστον ένα βιβλίο, συνήθως είναι επιστημονικής φαντασίας.