youtube
youtube
04|06|2017 12:12
SHARE
SUMMER VIBES

Πρώτη φορά Μύκονο -Το νησί βούλιαξε από φοιτητές, πώς περνούν στην παραλία και τα πάρτι


Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη «Μύκονος»;

Οπωσδήποτε, παραλίες με καταγάλανα νερά, χρυσές αμμουδιές, δεκάδες beach bars, τουρίστες από όλο τον πλανήτη και ξέφρενα πάρτι μέχρι το πρωί.

Το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων έχει αρχίσει ήδη να «βουλιάζει» από κόσμο και την αρχή κάνουν για άλλη μια χρονιά φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια, που είπαν να αφήσουν τα βιβλία στην άκρη, λίγο πριν από την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου.

Αναρωτιέστε πως περνούν τις ημέρες τους εκεί;

Φορώντας τα πιο στιλάτα outfits για την παραλία, αλλά και το λαμπερό τους χαμόγελο, κάνουν τις απαραίτητες βουτιές και έπειτα, απολαμβάνουν ατέλειωτες ώρες χορού με ένα ποτό στο χέρι σε ένα από τα πιο δημοφιλή beach bars.

Κάπου εκεί, μέσα στον χαμό, βρέθηκε και η συνεργάτιδα του Mykonos Live TV Ειρήνη Ξενουδάκη Γαβριελάτου, με σκοπό να μεταφέρει την ατμόσφαιρα του ξέφρενου πάρτυ που βρισκόταν σε εξέλιξη και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να μπείτε για λίγο στο κλίμα όσων κατέγραψε η κάμερα.

Από τις νέες τάσεις στο μπικίνι, μέχρι τους παίκτες του Survivor που προτιμούν, νέες και νέοι μιλούν «ανοιχτά» στο φακό και ιδού τα πειστήρια!