Ζήστε την εμπειρία  Blue Star Ferries… γιατί οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!  | 0 bovary.gr
Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries… γιατί οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο! | 0 bovary.gr
BLUE STAR FERRIES

Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries… γιατί οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!


Συνηθίζουμε να συνδέουμε το καλοκαίρι με τα ελληνικά νησιά. Με τον ήλιο τους, τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, τις χρυσές αμμουδιές. Με τα χρώματα στα γραφικά σοκάκια, τις παραδοσιακές γεύσεις και τους φιλόξενους ανθρώπους τους.

Ομως παρά το γεγονός, ότι αυτή η αγάπη παραμένει αναλλοίωτη, το καλοκαίρι για εμάς ξεκινάει πολύ πιο πριν αντικρίσουμε αυτά τα μαγικά τοπία.

Για την ακρίβεια, ξεκινά εκείνη τη στιγμή, που φορώντας τα πιο ανάλαφρα ρούχα και καπέλο και κρατώντας μια μεγάλη βαλίτσα, θα πατήσουμε το πόδι μας στο λιμάνι για να ξεκινήσουμε την πιο απολαυστική εμπειρία στο απέραντο μπλε, που ικανοποιεί όλες μας τις επιθυμίες, χάρη στους άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου της Βlue Star Ferries.

Με αφετηρία τον Πειραιά επιβιβαζόμαστε στα πλοία Blue Star Delos, Blue Star Paros, Blue Star Naxos & Blue Star Patmos και διαλέγουμε ένα γαλήνιο προορισμό με ελάχιστο κόσμο για ήρεμες διακοπές, όπως η Σχοινούσα, η Αμοργός, η Ηρακλειά, η Δονούσα, η Ανάφη ή αν έχουμε διάθεση για διασκέδαση, σαλπάρουμε μέχρι τη Μύκονο, την Πάρο, την Ιο, τη Σαντορίνη, τα ξακουστά Κουφονήσια, ενώ η Σύρος, η Νάξος και η Τήνος αποτελούν το καταφύγιο κάθε οικογένειας.

Το καλοκαίρι εκτείνεται και στα αγαπημένα και γοητευτικά Δωδεκάνησα, με τα σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα, τις πεντακάθαρες παραλίες και τις γαστριμαργικές απολαύσεις. Κως, Ρόδος, Κάλυμνος, Αστυπάλαια, Πάτμος, Λέρος, Λειψοί, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάρπαθος βρίσκονται στη νοτιοανατολική άκρη του Αιγαίου και περιμένουν και φέτος τις οικογένειες, τα ζευγάρια, αλλά και τις παρέες.

shutterstock
shutterstock

Με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά, ο χρόνος στα πλοία Blue Star 2, Blue Star Patmos (έχει βραβευτεί για την αισθητική των εσωτερικών του χώρων), Blue Star Paros και Superfast XII περνάει με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, χαρίζοντας σας στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό, ξεκούραση στην καμπίνα και απολαυστικό γεύμα στο εστιατόριο A la Carte, Self Service ή Goody’s Burger House.

Φέτος βάζουμε πλώρη και για τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου. Ταξιδεύουμε με το Blue Star 1 για τη Χίο, τη Μυτιλήνη, τα Ψαρά και τις Οινούσσες με έως 5 αναχωρήσεις την εβδομάδα από το λιμάνι του Πειραιά και ανανεώνουμε το look μας με αγορές στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρούμε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Και αν ξεμείνουμε από χρήματα, υπάρχει δυνατότητα ανάληψης μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου.

shutterstock
shutterstock

Συνδεόμαστε στο Internet με κάρτα WIFI και αναζητούμε τον επόμενο μας καλοκαιρινό προορισμό. Το νέο δρομολόγιο του Blue Star 2 μας μεταφέρει στη Σάμο σε μόλις σε 6 ώρες και 45 λεπτά και μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την Κω, τη Ρόδο και την Κάρπαθο, αφού συνδέεται με αυτά τα νησιά.

Τέλος, η Blue Star Ferries σε συνεργασία με την ANEK LINES μας ταξιδεύει με καθημερινές αναχωρήσεις και στην πανέμορφη Κρήτη, από το λιμάνι του Πειραιά για το Ηράκλειο με το Blue Horizon και από το λιμάνι του Πειραιά προς τα Χανιά με το Blue Galaxy, με επιπλέον ημερήσιες αναχωρήσεις την καλοκαιρινή σεζόν. 

Για να απολαύσουμε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries μας προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες.

  • Υπηρεσία @sea!

Το νέο, διαδραστικό, πολυχρηστικό portal με απεριόριστες δυνατότητες. Συνδεθείτε στο wifi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet-, από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και ανακαλύψτε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες @sea. Μπορούμε ακόμη να ενημερωθούμε για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, για το πρόγραμμα πιστότητας πελατών seasmilesκ.α.. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

  • BlueStarino!

Για τις οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα στο πλοίο υπάρχουν ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*, ενώ στη Reception του πλοίου επίσης υπάρχουν μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, με τα οποία τα παιδιά μπορούν να περάσουν δημιουργικό χρόνο και να απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

*Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

TIPS:

  • Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήρια σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα.
  • Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.seasmiles.com
  • Άν είστε ήδη κάτοχος κάρτας Seasmiles, ενημερωθείτε για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο www.bluestarferries.com.

Αποκτήστε τώρα το Seasmiles App, συνδεθείτε γρήγορα και διαχειριστείτε εύκολα τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, αποκτήστε άμεση πρόσβαση στους πόντους που έχετε συγκεντρώσει στην κάρτα σας, στην αναλυτική κίνηση του ιστορικού συναλλαγών από τα ταξίδια σας και ενημερωθείτε γενικά για θέματα που αφορούν το πρόγραμμα Seasmiles.