Lefko: Κρυστάλλινα νερά και δροσερά κοκτέιλ στο απόλυτο beach bar της Τήνου | 0 bovary.gr
Lefko: Κρυστάλλινα νερά και δροσερά κοκτέιλ στο απόλυτο beach bar της Τήνου | 0 bovary.gr
21|07|2017 15:41
SHARE
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

Lefko: Κρυστάλλινα νερά και δροσερά κοκτέιλ στο απόλυτο beach bar της Τήνου


Σε απόσταση μόλις επτά χιλιομέτρων από τη Χώρα της Τήνου, βρίσκεται η παραλία του Αγ. Ρωμανού.

Γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά, άμμος και υπέροχη θέα προς τη Σύρο, συνθέτουν έναν μικρό παράδεισο κι ένα σημείο όπου οι επισκέπτες θα βρουν τη γαλήνη ενός παρθένου τόπου. Εκεί, με τον σεβασμό που αρμόζει στην περιοχή, γεννήθηκε το Lefko. Ενα beach bar από φυσικά υλικά, που δένει αρμονικά με το περιβάλλον.
Με λευκές και μπλε πινελιές στη διακόσμηση, ξύλο και πανί, το Lefko beach bar, υποδέχεται τους επισκέπτες του από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Το Lefko, δίνει έμφαση στην ποιότητα. Συνδυάζει τη χαλάρωση με την πολυτέλεια και δημιουργεί δυνατές αναμνήσεις σε όσους το επισκεφτούν.

Η αυθεντική γκουρμέ τηνιακή κουζίνα, τα σνακ, οι φρουτοσαλάτες αλλά και τα μεσημεριανά ροφήματα, δίνουν τη θέση τους πιο αργά σε απίθανα καλοκαιρινά κοκτέιλ, που σερβίρονται από το ευγενικό και -πάντα- χαμογελαστό προσωπικό.

Ολα αυτά, ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν τον ήλιο και τα ήρεμα νερά της παραλίας σε εκπληκτικά Sun beds μπροστά στο κύμα, ή κάτω από τη σκιά του Lefko.

Το άκρως ειδυλλιακό τοπίο του beach bar συνοδεύει η lounge μουσική και η διάθεση που ζωντανεύει όσο περνά η ώρα. 

Ο απόλυτος προορισμός των διακοπών, βρίσκεται στην Τήνο και ήρθε να κάνει το καλοκαίρι μας μοναδικό.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτεί κανείς την Τήνο. 
Ο ίδιος ο τόπος. 
Η Μεγαλόχαρη που κρατά την ελπίδα ζωντανή για όλους. Οι άνθρωποι. Γελαστοί , ζεστοί , φιλόξενοι, αληθινοί. Το φως. Που αντανακλά η πέτρα και το μάρμαρο που γήτεψε ο Χαλεπάς και παντρεύτηκε τη καθαρότητα του θαλασσινού γαλάζιου. Έτσι γεννήθηκε το λευκό. Που χάραξε τα μονοπάτια. Λιτά, αψεγάδιαστα, ελληνικά. Παντού οδηγούν. Ένα από αυτά βγαίνει στον Άγιο Ρωμανό. Αγκαλιά με το πέλαγος. Γλυκαίνει τον Βοριά. Τον νανουρίζει. Κάλμα τώρα. Γαλήνη. Η αμμουδιά ξεθάρρεψε. Άνοιξε την αγκαλιά της. Και ένα καράβι χτίστηκε. ''Λευκό'' το όνομα του. Άνοιξε πανιά, έτοιμο σας περιμένει. Ένα ταξίδι είναι όλα. Φέτος θα το κάνουμε μαζί. Βιαστείτε, οι σειρήνες άρχισαν να τραγουδούν τα όνειρα μας. Για να μην ξυπνήσουν οι εφιάλτες. Κοιτάξτε μας στα μάτια. Σας δίνουμε το χέρι....Καλώς ήρθατε».

 

Lefko beach bar

Τηλέφωνο: 697 224 7351
Email: info@beachbarlefko.gr
Διεύθυνση: Άγιος Ρωμανός Τήνος