GETTY
GETTY
03|01|2018 10:39
SHARE
Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τη στιγμή που η ζωή της άλλαξε για πάντα -Πριν τον Χάρι


Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα της Αγγλίας, Χάρι , Μέγκαν Μαρκλ είναι το πρόσωπο που απασχολεί τα media περισσότερο από κάθε άλλο το τελευταίο διάστημα.

Είναι λογικό λοιπόν να μαθαίνουμε συνεχώς πιο πολλά πράγματα για αυτήν και την ζωή της αλλά και την προσωπικότητα της. Έτσι γεγονότα που επηρέασαν και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα της δυναμικής Μέγκαν, έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο για να συζητηθούν. Σε πρόσφατη συνέντευξη της η ίδια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της άλλαξε την ζωή, καθώς και ον τρόπο που βλέπει τον κόσμο.

Η πρώτη σκέψη όλων είναι πως η στιγμή που καθόρισε την ζωή της ήταν η συνάντηση της με τον γοητευτικό πρίγκιπα Χάρι. Όλοι νομίζουν πως εκείνος είναι που της άλλαξε την ζωή, με την όμορφη σχέση τους, τον αρραβώνα τους και την παραμυθένια ζωή που πρόκειται να ζήσουν μαζί στο παλάτι.

Η επιτυχημένη πρώην ηθοποιός όμως, έχει ως γνωστόν δυναμική παρουσία με μεγάλο φιλανθρωπικό και ακτιβιστικό έργο, που την χρίζει μία από τις γυναίκες που αποτελούν έμπνευση με την προσπάθεια τους να αλλάξουν τον κόσμο. Η Μέγκαν μίλησε για το έργο της ως πρέσβειρα του O.H.E και μοιράστηκε πως ο εθελοντισμός ήταν αυτό που της άλλαξε την ζωή και κοσμοθεωρία.

GETTY
GETTY

«Ξεκίνησα να δουλεύω ως εθελόντρια σε μια κουζίνα σούπας στο Skid Row στο Λος Άντζελες όταν ήμουν 13 χρονών και την πρώτη μέρα ένιωσα πραγματικά φοβισμένη», «Ήμουν νέα και ήταν δύσκολα και άγρια εκεί και παρόλο που ήμουν με μια μεγάλη εθελοντική ομάδα, αισθάνθηκα συγκλονισμένη.

Θυμάμαι ότι μία από τις μέντορες μου μού είπε ότι «η ζωή έχει να κάνει, με το να βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τους δικούς σου φόβους».

Η Μέγκαν προέτρεψε τον κόσμο, αφού εξασφαλίσει τον εαυτό του, πράγμα που δεν έιναι κακό, πάντα να θυμάται πως υπάρχουν άνθρωποι που μας χρειάζονται και ότι μια πράξη βοήθειας είναι πολύ σημαντική προσφορά.

Επιπλέον πρόσθεσε πως ακόμα και εκείνη που είναι αυτόνομη και τα καταφέρνει συχνά χρειάζεται να κάνει μια μικρήπάυση και να αναπβνευσει βαθιά.

Τότε είναι που φέρνει στο μυαλό της όλα όσα την παθιάζουν και έτσι ξεχνάει την κούραση και αισθάνεται καλύτερα.