GETTY
GETTY
14|01|2018 16:55
SHARE
ΜΕGHAN MARKLE

Γιατί η Meghan Markle δεν μπορεί να φορέσει τιάρα- Της το απαγορεύουν


Αν περίμενες να δεις την Μέγκαν να φοράει ένα εντυπωσιακό στέμμα όπως αυτό που φόρεσε η Kate Middleton θα σε απογοητεύσουμε.

Η Μέγκαν είναι πηγή έμπνευσης για τα σικάτα σύνολα που επιλέγει, που έχουν ως γνώμονα την απλότητα. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, επιλέγει για τις εμφανίσεις τις κομμάτια κλασικά και τα συνδυάζει με τρόπο που δείχνουν μίνιμαλ και αποπνέουν θηλυκότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους μας αρέσει πολύ και κλέβουμε ιδέες από εκείνην για τα δικά μας λουκ.

Όσο όμως κι αν περίμενες να την δεις με εμβληματικό στέμμα που θα αφήσει εποχή, δυστυχώς αυτό θα παραμείνει ένα όνειρο και θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο.

Η Κate Middleton στον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, φορούσε την τιάρα της Νταϊάνα ως ένδειξη τιμής της μνήμης της. Γιατί η Kate μπορεί να φορέσει τιάρα ενώ η Μeghan όχι;

Η Μeghan Markle μέχρι στιγμής δεν έχει φορέσει πριγκιπικό στέμμα. Ο λόγος;

GETTY
GETTY

Το παλάτι της Αγγλίας είναι γνωστό ότι ακολουθεί το πρωτόκολλο και οι κανόνες που το διέπουν είναι πολλοί.

To βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει σε γυναίκες του παλατιού να φορέσουν στέμμα πριν από τον γάμο. Μετά την τελετή τον ερχόμενο Μαιο, η Meghan θα μπορεί να φορέσει βασιλικά κοσμήματα.

Η τιάρα θεωρείται σύμφωνα με τον κανονισμό ένα βραδινό αξεσουάρ, που μόνο οι παντρεμένες μπορούν να φορέσουν.

Τα μοναδικά διαμάντια και οι τιάρες δεν φοριούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας δηλώνουν οι εμπειρογνώμονες. Για τις παντρεμένες κυρίες, αυτό ήταν ένα σύμβολο του στάτους και την κοινωνικής καταξίωσης που επέφερε ο γάμος.

Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε αρκετά ακόμα μέχρι να δούμε την Meghan να φοράει ένα τέτοιο κόσμημα και να ζήσουμε μαζί της το παραμύθι.