GETTY
GETTY
OLIVIA PALERMO

Η Οlivia Palermo φόρεσε τον πιο αναπάντεχο χρωματικό συνδυασμό και όπως πάντα ήταν υπέροχη


Το αγαπημένο μας It Girl, η Olivia Palermo κάνει τις περισσότερες φορές κλασικές επιλογές.

Ειδικά όταν πρόκειται για χρώματα, αφού συνηθίζει να φοράει μπορντό, κόκκινο, camel και μπλε σκούρο.

Επιλέγει διαχρονικά κομψά κομμάτια και τα συνδυάζει με τρόπο που καμία άλλη δεν θα μπορούσε να σκεφτεί . Η φαντασία και η πρωτοτυπία στα mix & match λουκ της είναι που κάνουν το στιλ της μοναδικό και την ίδια, μία από τις master του στιλ.

Ωστόσο, στην εβδομάδα μόδας Haute Couture του Παρισιού, έκανε τον πιο αναπάντεχο χρωματικό συνδυασμό και μας άφησε άφωνες για άλλη μια φορά με την κομψότητα της.

Στη front row για το show του οίκου Elie Saab έκανε αυτήν την φοβερή εμφάνιση.

Το σύνολο της συνδύαζε δύο εντυπωσιακές αποχρώσεις που δεν φανταζόμασταν πως μπορούν να δείχνουν τόσο chic φορεμένες μαζί.

 Η Olivia φόρεσε ένα παντελόνι σε φωτεινό teal και βαθιά μοβ μπλούζα με λεπτομέρειες από διαφάνεια και χαριτωμένα βολάν, ενώ στους ώμους της έπεφτε το γούνινο παλτό από τον Elie Saab επίσης σε σαγηνευτικό μοβ.

GETTY
GETTY

Σε αυτό το ιδιαίτερο και τόσο σοφιστικέ color blocking πρόσθεσε ένα ζευγάρι oxford παπούτσια σε μπορντό και φούξια με μικρές διακοσμητικές αγκράφες.

Η Olivia Palermo λατρεύει τα χρυσά κοσμήματα και όπως στα περισσότερα από τα outfit της έτσι και σε αυτό στόλισε τον καρπό της με ένα τέτοιο βραχίόλι-χειροπέδα.

Το μακιγιάζ της, girly σε ροζ μοβ τόνους και τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα σικάτο σινιόν που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Είναι η Ο.P και για αυτό την θαυμάζουμε τόσο . Για την ικανότητα της να μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά!

Getty
Getty