Apimages
Apimages
09|02|2018 09:23
SHARE
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Η Kim Kardashian προκαλεί με φωτογραφία που την τράβηξε η κόρη της


Νέα μέρα, νέο φωτογραφικό «σκάνδαλο» από την Κim Kardashian.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που η Kim Kardashian ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους, είναι να προκαλεί, απλά και μόνο με μία φωτογραφία. Δεν είναι λίγες οι φορές που πόζαρε γυμνή και μοιράστηκε την φωτογραφία με τους θαυμαστές της στο Instagram.

Αυτή την φορά όμως οι followers της και όχι μόνο, την κατηγορούν ως ένα κακό πρότυπο για την κόρη της, North West. Η Kim δεν διστάζει και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και προσωπικές στιγμές και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της.

Όμως με το τελευταίο post, ίσως το παρατράβηξε.

Σίγουρα είναι συνηθισμένη στα επικριτικά σχόλια και στο να ακούει συμβουλές σχετικά με την μητρότητα και τον τρόπο που την διαχειρίζεται. Ωστόσο, η τελευταία της φωτογραφία σόκαρε, αφού απεικονίζεται τόπλες, με το σουτιέν της ξεκουμπωμένο, μπροστά στον καθρέφτη, ενώ την φωτογραφία φαίνεται πως τραβάει η μικρή κόρη της, North.

«Αν κάποιος επικοινωνούσε με την αρμόδια αρχή για την οικογένεια;», «Οι ικανότητες σου ως μητέρα πέφτουν όλο και πιο χαμηλά» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε για αυτή την ανάρτηση της. Οι ακόλουθοι της στο διαδικτυακό μέσο φαίνεται πως είναι θυμωμένοι με την Kim.

 

 

Η διαφωνία σχετικά με αυτή την απόφαση της εστιάζει κυρίως σε ένα πράγμα: Οι μητέρες δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στα παιδιά τους να τις βλέπουν ως σεξουαλικά όντα.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να τους κάνει να μην σέβονται το ίδιο τους το σώμα, ενώ τείνουν να πιστέψουν πως η αυτοεκτίμηση προέρχεται από τη φυσική εμφάνιση.

Από την άλλη, οι ειδικοί συμφωνούν πως η συζήτηση με τα παιδιά σχετικά με το σεξ και τη σεξουαλικότητα σε νεαρή ηλικία μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλέστερες πρακτικές στο μέλλον τους. Αυτές οι συζητήσεις δεν πρέπει απλώς να περιορίζονται στην αναπαραγωγή.

Αντίθετα, η θετική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μπορεί να διδάξει στα παιδιά τον σεβασμό τόσο των σωμάτων τους όσο και των άλλων ανθρώπων, ενδεχομένως μειώνοντας την παρενόχληση στο μέλλον.

Σίγουρα δεν είναι και ότι πιο ωραίο, αλλά η Kim Κardashian το έκανε και ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Για την μικρή North αυτό θα μπορούσε να ήταν απλά ένα παιχνίδι ή, ίσως, σκέφτηκε ότι η μητέρα της φαινόταν ιδιαίτερα όμορφη.