GETTY
GETTY
09|02|2018 10:54
SHARE
ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ειδικοί αποκαλύπτουν τα σημάδια που δείχνουν πόσο καλή μητέρα είναι η Κέιτ Μίντλετον


Έxoυμε δει την Kate Middleton να εξελίσσεται από απλή φοιτήτρια σε μεγαλοπρεπή Δούκισσα.

Νιώθουμε σαν να είμαστε μαζί της σε όλα, ακόμα και στις σχολικές γιορτές των παιδιών της. Εκτός λοιπόν από το γεγονός πως καταφέρνει να στέκεται με στιλ πάνω στα ψηλοτάκουνα της, ενώ κυνηγάει τα μικρά παιδιά της, την θαυμάζουμε και για τις ικανότητες της ως μητέρα. Σύντομα θα έχει άλλο ένα μωράκι, που θα μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια της.

Παρόλο που είναι απασχολημένη με την προώθηση της εκστρατείας για την ψυχική υγεία και τα συνεχόμενα ταξίδια με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, τα καταφέρνει  θαυμάσια και με του μικρούς μπόμπιρες. Κάθε φορά που βλέπουμε την Kate έξω με τα παιδιά της, είναι προφανές ότι είναι πάντα η προτεραιότητά της.

Ωστόσο οι ειδικοί του body language αποκαλύπτουν πως οι κινήσεις και η γλώσσα του σώματος της αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα.

Τα μάτια της είναι πάντα καρφωμένα στα παιδιά της. Αντί να δίνει προσοχή στις φωτογραφικές μηχανές ή στους δημοσιογράφους, η Kate επικοινωνεί με τα παιδιά της και δείχνει πως η οικογένειά είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Είναι ένας τρόπος δημιουργίας μίας ανάμνησης παρά παρά την σημαντικότητα της περίστασης.

Apimages
Apimages

Η Kate δεν αφήνει την δημοσιότητα να επηρεάσει τη παιχνιδιάρικη φύση της. Είναι μια μαμά που της αρέσει να παίζει με τα παιδάκια της George και Charlotte. Την έχουμε δει με διασκεδαστικές γκριμάτσες και εκφράσεις στο πρόσωπο ενώ παίζει με τα παιδιά και μας αρέσει ο αυθορμητισμός και η χαρά της.

Kλίνει συχνά ή σκύβει προς το μέρος τους. Αυτό της δίνει την δυνατότητα να εντοπίζει στιγμές που τα παιδιά της μπορεί να αισθάνονται ανήσυχα ή απλά κουρασμένα. Θέλει να παιδιά της να είναι χαρούμενα.

Συνήθως, η Κέιτ κρατά ένα από τα παιδιά της, αγκαλιά ή από το χέρι. Αξίζει να σημειωθεί πως τα χέρια της Kate συνήθως τυλίγονται χαλαρά γύρω από τα πόδια των παιδιών. Αυτή η χαλαρή αγκαλιά δείχνει ότι εμπιστεύεται τα παιδιά της και τους δίνει το χώρο να εξερευνήσουν.

Την έχουμε δει να σέρνεται, να χορεύει, να παίζει, να γελάει και αγκαλιάζει τα παιδιά της. Ναι, αυτές είναι συνηθισμένες συμπεριφορές μιας μανούλας, αλλά οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα δημόσια πρόσωπα δεν το συνηθίζουν. Δεν τραβάει ποτέ τα παιδιά της ή δεν περνά μπροστά τους, αλλά τα αντιμετωπίζει ως ίσα με εκείνην, όπως και ο Γουίλιαμ.

 

 

Είναι μια πραγματικά ενωμένη οικογένεια, πράγμα που φαίνεται ακόμα και από το περπάτημα τους στο ίδιο επίπεδο. Υπάρχει ισορροπία δυνάμεων μεταξύ του ζευγαριού. Το ζευγάρι δίνει στα παιδιά τους την ευκαιρία να δουν τον κόσμο σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Βρίσκονται σε συγχρονισμό, αφού τις περισσότερες φόρες αντανακλούν ο ένας τις εκφράσεις του προσώπου του άλλου.

Όλα αυτά μας κάνουν να αγαπάμε λίγο περισσότερο την Kate Middleton και είμαστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να αλλάξουν με τον ερχομό του τρίτου της παιδιού.

Getty
Getty