GETTY
GETTY
11|02|2018 13:10
SHARE
«ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ»

«Δεν είσαι φίλη μου»: Η Kim Cattrall επιτίθεται στην Sarah Jessica Parker


Οι πρώην πρωταγωνίστριες της σειράς που, αν όχι όλες, οι περισσότερες αγαπήσαμε και παρακολουθούσαμε φανατικά, φαίνεται ότι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά.

H πιο fashionable και στιλάτη σειρά των late 90s με αρχές 00s είναι, ίσως, το μόνο που τις ενώνει.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια πίκρα ανάμεσα στις πρώην στενές συνεργάτιδες και πρωταγωνίστριες της σειράς Sex and the city, με την Cattrall να κατηγορεί την πρώην συνάδελφό της για απίστευτη σκληρότητα.

Η συνεχής διαμάχη ανάμεσα στα αστέρια του Sex and the City μεγάλωσε περισσότερο, με την Kim Cattrall να κατηγορεί τη Sarah Jessica Parker ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του αδελφού της.

Ο 55χρονος αδελφός της Cattrall, βρέθηκε νεκρός την περασμένη εβδομάδα, αφού εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αλμπέρτα του Καναδά.

 

 

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, η Cattrall ευχαρίστησε τόσο τους φίλους της και θαυμαστές της, όσο και τους συναδέλφους της στο Sex and the City για την υποστήριξη.

Αλλά τέσσερις μέρες μετά τη δημοσίευση αυτού του μηνύματος, η ηθοποιός με τον ρόλο της Samantha, επανήλθε με μία ανάρτηση -κατά μέτωπο επίθεση- στο Instagram, απευθυνόμενη στην Parker, κατηγορώντας την για υποκρισία και λέγοντας ότι ήταν σκληρή πάντα.

 

 

Στην λεζάντα, η Cattrall έγραψε ότι «δεν χρειάζομαι την αγάπη και υποστήριξη σου», η συνεχής προσέγγιση σου ήταν μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν και παραμένεις».

 

 

Συνέχισε γράφοντας: «Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου» και κάλεσε την Parker να σταματήσει όπως λέει, να εκμεταλλεύεται την τραγωδία της οικογένειας της προκειμένου να διαμορφώσει και να πουλήσει την καλή της εικόνα.

Ο θυμός της συνδέεται με ένα άρθρο στο New York Post από τον Οκτώβριο του 2017 το οποίο μιλά για διαμάχη μεταξύ τους σχετικά με το αν θα παραχθεί μια τρίτη ταινία Sex and the City, την οποία φαίνεται ότι η Cattrall δεν ήθελε.

Mέχρι στιγμής η Sarah Jessica Parker δεν έχει απαντήσει δημοσίως σε αυτή την δήλωση.