SEX AND THE CITY

Το Sex and the City έκανε reunion 12 χρόνια μετά!


Πρεμιέρα για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και την σειρά “Divorce” που έρχεται για να καθιερωθεί, μετά το mega hit, Sex and the City.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν μοιάζει τόσο με την Κάρι Μπράντσο στη νέα σειρά. Δώδεκα χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του Sex and The City, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συναντήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές της από την θρυλική σειρά, Cynthia Nixon και Μario Cantone. Τα γέλια και τα πειράγματα δεν είχαν τέλος και η ηθοποιός έδειξε ότι διατηρεί στενή φιλική σχέση με τους συναδέλφους της. Το Sex and the City της λείπει όσο της λείπει “η γέννα του γιου της” έχει δηλώσει δημόσια.


 

 

 

A photo posted by People Magazine (@people) on Oct 4, 2016 at 9:23pm PDT

 

 

 

 

 

A photo posted by HELLO! Russia (@hello__ru) on Oct 5, 2016 at 3:26am PDT

 

 

 

"Η υλοποίηση της σειράς διήρκεσε 4 χρόνια. Το σενάριο δεν ήταν συγκεκριμένο. Υπήρχε απλά μια ιστορία που είχα ανάγκη να μοιραστώ. Είναι η ιστορία ενός γάμου και μιας εξωσυζυγικής σχέσης. Τι σημαίνει αυτό και πώς μπορεί να τον επηρεάσει. Αυτός ο γάμος δεν αφορά μόνο την Αμερική, αλλά απευθύνεται σε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων. Αυτή η γενιά έχει βιώσει την οικονομική κρίση που ξεκίνησε από το 2008. Έχει όμως της δικές της ελπίδες, τα δικά της όνειρα, τις δικές της απογοητεύσεις. Σαν την Frances. Η Frances όπως τόσες άλλες γυναίκες εγκατέλειψε τα προσωπικά της όνειρα για να στηρίξει την οικογένειά της” δηλώνει χαρακτηριστικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που είναι και παραγωγός της σειράς.

 

 

 

A photo posted by Style Inspo (@inthecelebscloset) on Oct 5, 2016 at 12:45am PDT

 

Τον σύζυγό της υποδύεται ο Thomas Haden Church, o oποίος ξαφνιάζεται όταν διαπιστώνει ότι γυναίκα του θέλει να πέσει αυλαία στον γάμο τους.

Έχουν κοινά το Sex and the City και το Divorce; Kαι σε αυτή τη σειρά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορά και πάλι εντυπωσιακά ρούχα. Το στυλ της θα είναι καθημερινό και πιο προσιτό αλλά δεν θα υπολείπεται σε κομψότητα από τα outfit της στη σειρά που την καθιέρωσε.