HOLLYWOOD ICON

8 αλήθειες για τη ζωή της Ναόμι Γουότς


Η Ναόμι Γουότς θεωρούνταν πάντοτε είδωλο στο χώρο της υποκριτικής και του Χόλιγουντ, ωστόσο η πορεία για την καρίερα και την απογείωση δεν ήταν πάντοτε στρωμένη με ροδοπέταλα.

Χρειάστηκε πολλά χρόνια, επιμονή, υπομονή και μεγάλη προσπάθεια στις οντισιόν για να καταφέρει να αποκτήσει το πολυπόθητο βραβείο Όσκαρ και να γίνει παγκοσμίως γνωστή.

Και παρότι παραμένει διάσημη, η ίδια είναι αρκετά προσεκτική με την προσωπική της ζωή, στοιχεία της οποίας φυλάει σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να τη γνωρίσεις λίγο καλύτερα!

  • Γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1968 και έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Μπεν, που ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Όταν εκείνη ήταν τεσσάρων ετών, οι γονείς της αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, όμως αργότερα τα βρήκαν και πάλι. Το 1976 η ζωή της στιγματίστηκε από το θάνατο του πατέρα της από υπερβολική δόση ουσιών στο Λονδίνο.

 

 

  • Κατά τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων αλλά και μέχρι να παντρευτεί ξανά η μητέρα της το 1978, άλλαζε διαρκώς τόπο διαμονής με την οικογένεια της, ώσπου κατέληξαν στο Σίδνεϊ.

 

 

  • Δεν κατάφερε να αποφοιτήσει από το σχολείο και εργάστηκε σε διανομή φυλλαδιών αλλά και σε κατάστημα με γλυκά.
  • Στα 18 της χρόνια το κορίτσι του Κινγκ Κονγκ αποφάσισε να γίνει μοντέλο. Υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο που την έστειλε στην Ιαπωνία, αλλά τελικά επέστρεψε στο Σίδνεϊ μετά από μερικές αποτυχημένες οντισιόν. Βρήκε δουλειά ως βοηθός fashion editor στο περιοδικό Follow me, που όμως παράτησε όταν την κέρδισε το σεμινάριο υποκριτικής που παρακολούθησε.

 

 

 

  • Κολλητή της φίλη είναι η Νικόλ Κίντμαν. Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στην οντισιόν μιας διαφήμισης στην αρχή της καριέρας τους.

 

 

  • Λατρεύει τα εξτρίμ σπορ αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει τις ακραίες δραστηριότητες, όπως το κολύμπι δίπλα σε καρχαρίες, όταν έγινε μανούλα.
  • Είναι εθισμένη στο μπάνιο και δεν κοιμάται ποτέ χωρίς να λουστεί, κάτι που απορεί πως αντέχουν οι υπόλοιποι άνθρωποι στον πλανήτη.
  • Παρότι είναι πρότυπο για πολλές ανερχόμενες γυναίκες στο χώρο της υποκριτικής, έχει και η ίδια πρότυπα γυναικών,όπως η Μέριλ Στριπ και η Τζόντι Φόστερ.