Φωτογραφία: Us Weekly
Φωτογραφία: Us Weekly
31|10|2016 12:55
SHARE
ΝΕΟ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙ

Η φωτογραφία στο Instagram της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ που πρόδωσε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι


Μπορεί τον τελευταίο καιρό, τα περισσότερα ξένα μέσα να συνδέουν τον πρίγκιπα Χάρι με διάφορες διάσημες, ωστόσο για καμία απ΄αυτές δεν είχε γίνει τόσο μεγάλος ντόρος, όσο γίνεται με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Η πανέμορφη ηθοποιός, συγγραφέας, σχεδιάστρια και φιλάνθρωπος Μέγκαν φαίνεται να έχει κλέψει εδώ και λίγους μήνες την καρδιά του Πρίγκιπα Χάρι, χωρίς κανένας να καταλάβει τίποτα.... μέχρι τώρα.

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 20, 2016 at 6:27pm PDT

 

Ωστόσο φαίνεται πως ένα μικρό αξεσουάρ που φορούν και οι δύο καθώς και αποκαλύψεις από κοντινά τους πρόσωπα να ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί το μυστικό τους.

Η Μέγκαν ανέβασε πρόσφατα φωτογραφίες όπου φοράει ένα ολόιδιο βραχιόλι σε λευκό-μπλε χρώμα, το οποίο δεν αποχωρίζεται και ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος το είχε πάρει από ένα ταξίδι του στην Αφρική, εκεί όπου είχε ταξιδέψει και η Μέγκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 9, 2016 at 6:11am PDT

 

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Χάρι δήλωσε πρόσφατα στην Sunday Express πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήταν τόσο ευτυχισμένος, προσθέτοντας πως η Μέγκαν ήρθε την κατάλληλη στιγμή στην ζωή του.

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 1, 2016 at 9:25am PDT

 

Με τους δύο να έχουν πρωτοειδωθεί στο Τορόντο, πηγές αναφέρουν πως πλέον βλέπονται κάθε μέρα, ενώ η χημεία τους είναι απίστευτη.

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 15, 2016 at 2:43pm PDT

 

Πάντως το μόνο σίγουρο από τις φωτογραφίες είναι πως και οι δύο φορούν το ίδιο αξεσουάρ στο χέρι τους και δεν το βγάζουν για κανένα λόγο.

 

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 30, 2016 at 6:45am PDT