Φωτογραφία: Douglas Friedman/ Harper's Bazzar
Φωτογραφία: Douglas Friedman/ Harper's Bazzar
ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ

Το Elle στην ντουλάπα της Μελάνια Τραμπ- Ολα όσα βρήκε, McQueen, Gucci, συλλεκτικά Louboutin


Όταν η Elle είχε «εισβάλλει» στην ντουλάπα της Μελάνια Τραμπ, ούτε η ίδια δεν φανταζόταν πως σήμερα όλοι θα μιλούν για το στιλ και την ζωή της.

Κι, όμως, αν θεωρείς πως η Μελάνια θα απολαμβάνει τα κομφόρ της Πρώτης Κυρίας και θα χαίρεται που θα φορά επώνυμα και πανάκριβα ρούχα, η αλήθεια είναι πως η γκαρνταρόμπα της είναι τόσο χλιδάτη που απλά θα συνεχίζει να ντύνεται όπως πριν.

Συλλεκτικές τουαλέτες McQueen αξίας 3 χιλιάδων η μία, δεκάδες κοσμήματα φτιαγμένα και σχεδιασμένα από την ίδια, μεταξένια νυχτικά και φυσικά επώνυμες τσάντες είναι μερικά από τα πράγματα που θα σε κάνουν να χαζέψεις.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν είναι συγκεντρωμένα σε μία ντουλάπα, αλλά σε έναν τεράστιο χώρο με χρυσές λεπτομέρειες, καπιτονέ καρέκλες, καθρέφτες και επιβλητικές κολώνες... για κρεμάστρες.

Δείτε τις τέλειες φωτογραφίες και τι σχολίασε για το κάθε ρούχο η Μελάνια Τραμπ, πριν 4 χρόνια.

  • Τουαλέτα Alexander McQueen 3,030$

«Αυτό είναι το αγαπημένο μου φόρεμα, το φόρεσα στο Met Gala το 2005 και όταν ανέβηκα τα σκαλιά, ο καθένας μπορούσε να δει το τούλι στο τέλος. Πρόσθεσα και μία διαμαντένια καρφίτσα στο φόρεμα και ήταν πολύ λαμπερή εμφάνιση».

  • Γόβες Louboutin 1,395$

«Μ΄αρέσει τόσο αυτή η γόβα γιατί τα χρώματά της ταιριάζουν με όλα. Για παράδειγμα, τα φοράω για ένα επαγγελματικό δείπνο με ένα total black σύνολο και απλά δείχνουν τόσο chic.

  • Μεταξένια φορέματα, Stella McCartney 300$ (το ένα)

«Μ΄αρέσει να ξυπνάω και να ντύνομαι. Δεν θα βγω έξω όπως να΄ναι, απλά δεν είναι του στιλ μου, ποτέ δεν ήταν. Μ΄αρέσει να φτιάχνομαι και να βγαίνω έξω. Παρ΄όλα αυτά φοράω τζιν και μπλουζάκια. Μ΄ αρέσουν, γιατί όχι; Είναι πολύ βολικά και τα φοράω όταν είμαι σπίτι και παίζω με τα παιδιά»

  • Φόρεμα Anna Sui, 435$

«Σκόπευα να φορέσω αυτό το φόρεμα στην παραλία του Palm Beach. Nομίζω θα ήταν τέλειο. Όταν αγοράζω κάτι, άλλωστε δεν είναι ανάγκη να το φορέσω αμέσως. Δεν είμαι τέτοιου στιλ. Δεν ακολουθώ την μόδα, απλά ακούω τον εαυτό μου και τι μ΄αρέσει, τι με κάνει να νιώθω καλά και τι μου πάει. Πάντα περιμένω για την κατάλληλη περίπτωση ή βλέπω πως νιώθω κάθε φορά. Είχα φορέσει αυτό το φόρεμα με Louboutin nude γόβες. Επίσης όταν βλέπω κάτι, ξέρω κατευθείαν με τι θα το συνδυάσω»

  • Αξεσουάρ Ralph Lauren με το μονόγραμμα του Τραμπ και της Μελάνια 23$ (το ένα)

Έχω πολύ συγκεκριμένα πράγματα με μονόγραμμα... κάνουν την ντουλάπα μου πιο ζεστή. Είναι απλώς πράγματα πολύ προσωπικά και με αυτά νιώθω άνετα. Το κάνω για πλάκα.

  • Gucci τσάντα και σανδάλια 695$ (το δεύτερο)

Αγαπώ την ντουλάπα μου και πάντα αγοράζω πράγματα που μ΄αρέσουν 100%. Επίσης είμαι πολύ οργανωμένη και όλα τα ταιριάζω ανάλογα το χρώμα, ακόμη και τα παπούτσια. Είναι σημαντικό να ξέρεις που είναι το κάθε τι στην ντουλάπα σου».

Φωτογραφίες: Dustin Cohen/Elle