Instagram
Instagram
ΠΑΡΙΣΙ

Ο Αλιάγας φωτογραφίζει τον Τομ Χανκς


Ενα search στο προσωπικό προφίλ του Νίκου Αλιάγα στο Ινσταγκραμ θα σας πείσει ότι ο πετυχημένος και αγαπητός Ελληνας παρουσιαστής διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές συλλογές διασήμων, την οποία μοιράζεται με τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες ο παρουσιαστής εξέπληξε τόσο τους Ελληνες, όσο και τους ξένους «ακολούθους» του με την κοινοποίηση μιας φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει ο ταλαντούχος ηθοποιός Τομ Χανκς.

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε από το Νίκο Αλιάγα λίγο πριν τη συνέντευξη που επρόκειτο να του παραχωρήσει ο ηθοποιός και η λεζάντα της έφερε τον εξής τίτλο: « in front of my camera, great actor for a huge career», δηλαδή « ο Τομ Χανκς μπροστά από το φωτογραφικό μου φακό, ένας σπουδαίος ηθοποιός για μια τεράστια καριέρα».

Στο παρελθόν, ο γοητευτικός παρουσιαστής έχει απαθανατίσει κι άλλους celebrities, ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε την Αλίσια Κις, την Εύα Λονγκόρια, τον Ρόμπι Γουίλιαμς, τον Μπραντ Πιτ και τον Μπρουνο Μαρς, ενώ όλα του τα πορτρέτα έχουν το χαρακτηριστικό του ασπρόμαυρου.