Καλομοίρα: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 4 μήνες- Τα μυστικά της σε διατροφή και άσκηση  | 0 bovary.gr
Καλομοίρα: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 4 μήνες- Τα μυστικά της σε διατροφή και άσκηση | 0 bovary.gr
25|11|2016 16:12
SHARE
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

Καλομοίρα: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 4 μήνες- Τα μυστικά της σε διατροφή και άσκηση


Μπορεί η κόρη της Καλομοίρας να είναι μόλις 4 μηνών, αλλά φαίνεται πιο λαμπερή και fit από ποτέ. Η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό People πώς έχασε σε 4 μήνες όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Η λογική είναι η εξής: Κατά 80% προσπαθώ να τρώω πολύ υγιεινά και στεγνά, ενώ σε ένα 20% τρώω και λίγο από όλα. Η διατροφή μου περιλαμβάνει πολλά λαχανικά και καρπούς, όπως και πρωτεϊνη, ενώ έχω περιορίσει σημαντικά τα μακαρόνια και τα γαλακτοκομικά. Έχω κόψει τελείως τα τηγανιτά, τα αναψυκτικά, αλλά και τις επεξεργασμένες τροφές με συντηρητικά όπως τα πατατάκια κλπ. Τα μόνα πράγματα που «κλέβω» είναι η μαύρη σοκολάτα και μια μεγάλη κούπα καφέ με γάλα αμυγδάλου ή σόγιας τα απογεύματα. Αυτά είναι τα επιδόρπιά μου».

 

 

A photo posted by Kalomira (@itskalomira) on Nov 24, 2016 at 7:06am PST

 

«Πίνω επίσης πολύ νερό. 9-12 ποτήρια την ημέρα. Και γυμνάζομαι. Καθημερινά για 1-1 ½ ώρα. Για να απαλλαγώ από τα κιλά της εγκυμοσύνης, στην αρχή γυμναζόμουν με personal trainer, τον Walter, που με βοήθησε και μετά την πρώτη εγκυμοσύνη με τα δίδυμα. Τώρα πια, που σχεδόν έχω επανέλθει, προπονούμε μόνη μου. Κάνω πολύ αερόβια, ασκήσεις ενδυνάμωσης και hiit (high intensive interval training, δηλαδή υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση) που ενισχύει τη γράμμωση. Αγαπώ πολύ τις ασκήσεις με λάστιχα και με βαράκια που προσαρμόζονται στους αστραγάλους», εξηγεί η ίδια.

 

 

A photo posted by Kalomira (@itskalomira) on Nov 20, 2016 at 9:09am PST

Πηγή: Peoplegreece