apimages
apimages
BRITISH FASHION AWARDS

Η Τζίτζι Χαντίντ επισήμως μοντέλο της χρονιάς!


Το Royal Albert Hall του Λονδίνου γέμισε χθες με λαμπερά πρόσωπα από την αφρόκρεμα του κόσμου της υψηλής ραπτικής για χάρη των Βρετανικών Βραβείων Μόδας 2016.

Η 21χρονη Τζίτζι Χαντίντ, που το όνομα της φιγουράρει στη λίστα των top models παγκοσμίως, βραβεύθηκε με το βραβείο «Μοντέλο της Χρονιάς» το οποίο παρέλαβε από μια γυναίκα θρύλο στο χώρο της μόδας, τη Ντονατέλα Βερσάτσε.

Το μοντέλο γράφει τη δική του ιστορία στα catwalks μετά την Κάρα Ντελεβίν και την κολλητή της Κένταλ Τζένερ, που είχε κερδίσει το βραβείο την περασμένη χρονιά, ενώ νίκησε και τη μικρότερη αδερφή της Μπέλα Χαντίντ, που ήταν επίσης υποψήφια.

apimages
apimages

Η Τζίτζι εμφανίστηκε στην τελετή με ένα εντυπωσιακό ασύμμετρο ασημί σύνολο με την υπογραφή του Οίκου Versace και ψηλοτάκουνα πέδιλα Dsquared2.

Στο πλευρό της βρισκόταν η μητέρα της Γιολάντα Φόστερ, που φρόντιζε ώστε η κόρη της να δείχνει άψογη κατά τη διάρκεια της βράβευσης.  

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages

Στην ίδια τελετή βραβεύτηκαν και διάσημοι οίκοι μόδας και σχεδιαστές όπως οι Gucci, Simone Rocha και Alexander McQueen.

Η χρονιά της Τζίτζι ήταν γεμάτη από συμβόλαια με μεγάλα brands, με συμμετοχές σε καμπάνιες, εξώφυλλα περιοδικών, τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνεντεύξεις, πασαρέλες.

apimages
apimages
apimages
apimages

Στο Royal Albert Hall του Λονδίνου βρέθηκαν οι Nicole Scherzinger, Lady Gaga, Naomi Campbell, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, Salma Hayek, Erin O'Connor, Kate Moss και άλλοι αστέρες.