Η Μαράϊα Κάρεϊ και άλλοι σταρς στο καλύτερο mashup του «All I Want for Christmas Is You»! | 0 bovary.gr
Η Μαράϊα Κάρεϊ και άλλοι σταρς στο καλύτερο mashup του «All I Want for Christmas Is You»! | 0 bovary.gr
CARPOOL KARAOKE

Η Μαράϊα Κάρεϊ και άλλοι σταρς στο καλύτερο mashup του «All I Want for Christmas Is You»!


Το  «All I Want for Christmas Is You» πρωτοκυκλοφόρησε το 1994 με τη βελούδινη φωνή της Μαράϊα Κάρεϊ και έκτοτε έμελλε να γίνει το δημοφιλέστερο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, αφού μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή των μουσικών lists.

Ποιος άλλωστε δεν έχει γράψει, τραγουδήσει, αφιερώσει τους στίχους του, δεν έχει χαμογελάσει ή χορέψει στο ρυθμό του;

Επειδή και για το 2016, το τραγούδι αυτό παραμένει το δημοφιλέστερο για την περίοδο των εορτών, ο Τζέιμς Κόρντεν, φρόντισε να ετοιμάσει στους θαυμαστές μια έκπληξη γεμάτη αστερόσκονη, ίσως το καλύτερο Carpool Karaoke ever!

Η Κάρεϊ, φορώντας ένα αποκαλυπτικό κόκκινο δερμάτινο τζάκετ,  βρέθηκε στο πλευρό του Κόρντεν,  για να κάνουν μαζί last minute shopping στην αγορά για τις γιορτές και εκείνος, αφού την ευχαρίστησε για τη βοήθεια της, την ρώτησε τι θα επιθυμούσε ως δώρο για τα Χριστούγεννα.

Διστακτικά εκείνη του απαντά «δεν ξέρω, δεν θα ήθελα να σου ζητήσω κάτι που είναι πολύ ακριβό», μα εκείνος την ενθαρρύνει να το κάνει. Η τραγουδίστρια του ζητάει λοιπόν να τραγουδήσει το «All I Want for Christmas Is You» και ο Κόρντεν, ενώ αρχικά γελάει αμήχανα, βάζει το κομμάτι στο playback κι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα μικρό ντουέτο με την επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Ωστόσο, η εικόνα αλλάζει στους επόμενους στίχους και στο βίντεο εμφανίζονται η Αντέλ, η Ντέμι Λοβάτο, ο Ελτον Τζον, η Lady Gaga και άλλοι αστέρες της μουσικής σκηνής, στο καλύτερο χριστουγεννιάτικο mashup του Carpool Karaoke!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: