CELEBRITY NEWS

Το κλασάτο mix 'n match διαμέρισμα της Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη που πωλείται αντί 4,1 εκατ. ευρώ


Η Ιβάνκα Τραμπ, ο σύγυζός της Τζερντ Κάσνερ και τα τρία τους παιδιά μετακομίζουν στην Ουάσινγκτον DC, με αφορμή την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό φημολογείται έπειτα από τη χθεσινή ανακοίνωση που αφορά στην πώληση του πολυτελούς διαμερίσματος της Ιβάνκα, που βρίσκεται στο Trump Park Avenue.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι η επιτομή της κομψότητας και της ποιότητας. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και αγοράστηκε το 2004 από την Τραμπ έναντι 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων, ωστόσο τώρα πωλείται στην τιμή των 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα από τα σημεία της πόλης με τη μεγαλύτερη αίγλη και διαθέτει εκπληκτική θέα, ενώ είναι φιλόξενο και άνετο. Εχει δρύινα πατώματα, ξύλινα δοκάρια στην οροφή, ένα μεγάλο γωνιακό σαλόνι με τραπεζαρία και μαρμάρινα μπάνια.

Στην παρούσα φάση, η Ιβάνκα Τραμπ, ο σύγυζός της Τζερντ Κάσνερ και τα τρία τους παιδιά διαμένουν σε ένα ρετιρέ με τέσσερα υπνοδωμάτια στο ίδιο κτίριο, το οποίο αγγίζει την αστρονομική τιμή των 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό του διαμερίσματος: