CELEBRITY PARTY

Το ρεβεγιόν Χριστουγέννων των Καρντάσιανς -Χρυσό, πούλιες και η επιστροφή της Κιμ


Αν και απέχει αρκετά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με τη ληστεία στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Παρίσι τον Οκτώβριο, η 36χρονη Κιμ Καρντάσιαν επιστρέφει στα social media και μάλιστα μέσα από προσωπικές οικογενειακές στιγμές.

Ο λόγος για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων το οποίο βρήκε τη μεγάλη οικογένεια των τηλεπερσόνων Καρντάσιανς σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι από το οποίο δεν έλειπε κανείς.

Κλόε, Κάιλι, Κένταλ, Κόρτνεϊ, Κιμ καθώς και η δύο ετών κόρη της Νορθ Γουέστ ήταν εκεί και διασκέδασαν στο κλίμα των εορτών, ενώ το «παρών» έδωσε και η Κέιτλιν Τζένερ που φωτογραφήθηκε με μια αστραφτερή τουαλέτα.

Η Κιμ έκανε ένα δυναμικό comeback φορώντας ένα χρυσό σέξι φόρεμα και φαρδύ μαύρο τσόκερ στο λαιμό με statement στοιχείο επάνω του. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η οικογένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται και ένα μικρό σκουλαρίκι στο κέντρο του κάτω χείλους της Κιμ, το οποίο είναι από μόνο του άλλη μια «δήλωση μόδας» με την υπογραφή της ριάλιτι σταρ.

Αν και εκείνη βρέθηκε στο πάρτι, δεν κοινοποίησε καμία φωτογραφία από το event, σε αντίθεση με τις αδερφές της που μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους αρκετά στοιχεία από τις στιγμές αυτές, με την Κλόε να κάνει ζουμ στο αψεγάδιαστο πρόσωπο της αδερφής της.