apimages
apimages
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;

Σοκαριστική αποκάλυψη: Ο θείος και ο παππούς του Τζορτζ Μάικλ είχαν αυτοκτονήσει


Το γεγονός ότι ο Τζορτζ Μάικλ δεν πέθανε από φυσιολογικά αίτια αλλά αυτοκτόνησε δεν είναι απλά μια φήμη, αφού ξύπνησε άσχημες μνήμες στην οικογένειά του καλλιτέχνη, καθώς από αυτοκτονία είχαν πεθάνει τόσο ο  θείος του, όσο και ο παππούς του μέσα σε λίγες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο θείος του τραγουδιστή , ο αδελφός της μητέρας του, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν γκέι αλλά δεν το είχε ομολογήσει ποτέ, φέρεται να αυτοκτόνησε την ίδια ημέρα που γεννήθηκε ο Μάικλ, στις 25 Ιουνίου του 1963.

Λίγες μέρες αργότερα, ο παππούς του πληγωμένος από το γεγονός αποφάσισε αν δώσει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο.

Η πληγή της οικογένειας του καλλιτέχνη έμενε πάντα ανοιχτή. Η μητέρα του Τζορτζ Μάικλ φοβόταν ότι και ο γιος της θα είχε την ίδια κατάληξη με τον αδελφό της.

Τελικά ο θάνατος του Μάικλ σε ηλικία 53 ετών την ημέρα των Χριστουγέννων, επιβεβαίωσε τις φοβίες της με το φίλο του να ισχυρίζεται ( στη συνέχεια αρνήθηκε βέβαια), ότι ο Μάικλ αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων και ότι σκεφτόταν εδώ και χρόνια την αυτοκτονία.

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά, ο Φαντί Φαουάζ.