Φωτογραφία: ΑP
Φωτογραφία: ΑP
09|01|2017 12:57
SHARE
ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ

Το Χόλιγουντ αποθέωσε τον Μπραντ Πιτ στις Χρυσές Σφαίρες -Πιο γοητευτικός από ποτέ [βίντεο]


Ποια Αντζελίνα Τζολί; Ποιος χωρισμός; Ο γοητευτικός, χαμογελαστός και ελεύθερος (πια) Μπραντ Πιτ φαίνεται να επέστρεψε και αυτό αποδεικνύεται από το ότι απέσπασε το χειροκρότημα όλων στις Χρυσές Σφαίρες.

Εντυπωσιακός, λαμπερός και με αυτοπεποίθηση ο Μπράντ Πιτ ανέβηκε στην σκηνή των Golden Globes και προλόγισε την ταινία Moonlight, η οποία και απέσπασε το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας.
Και επειδή όλοι γνώριζαν ότι είναι η πρώτη του εμφάνιση σε βραβεία ως ελεύθερος, θέλησαν να τον ενθαρρύνουν δίνοντάς του ένα μεγάλο και θερμό χειροκρότημα.

Μάλιστα, ο φίλος του Ματ Ντέιμον, ο οποίος είναι και συμπρωταγωνιστής του στην ταινία “Ocean’s 11” φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, βλέποντας τον φίλο του να κάνει δυναμικό... come back.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο κοστούμι, έχοντας νεανικό κούρεμα στα μαλλιά και τα χέρια στις τσέπες, ο Μπράντ Πιτ δεν σταματούσε να χαμογελάει.

«Η ταινία γεννήθηκε από το θάρρος των ηθοποιών να εκφράσουν τον ανθρωπισμό τους μέσα από τα λάθη και τα παραπτώματά τους. Είναι μεγάλη η ανάγκη για εσωτερική αλλαγή και συγχώρεση», είπε και μόνο αυτό ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει το κοινό.

 

 

Φωτογραφίες: Αssociated Press/ NBC