Φωτογραφία: ΑP
Φωτογραφία: ΑP
14|01|2017 20:54
SHARE
ΜΕ ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Η Κέιτ Μπλάνσετ βγάζει το σουτιέν της on stage για τον πιο απίστευτο λόγο


Το σουτιέν της για τον πιο απίστευτο λόγο βγάζει η Κέιτ Μπλάνσετ στο θεατρικό έργο “The Present” που πρωταγωνιστεί στην σκηνή του Broadway.

Η ίδια υποδύεται μία παγιδευμένη γυναίκα, η οποία ακούει συνεχώς τον άντρα της να μιλάει όλη την ώρα για μία ταινία που δεν έχει δει κανείς.

Έτσι η ίδια στην προσπάθειά της να τον κάνει να σταματήσει, βγάζει με «ταχυδακτυλουργικό» τρόπο τον σουτιέν της, δίνοντας έτσι ένα τέλος στον μονόλογό του.

Γιατί, όμως, η ηθοποιός κάνει αυτή την κίνηση ώστε να δώσει τέλος στη βαρετή φλυαρία του έτερου χαρακτήρα του έργου; "Η μητέρα του Andrew (του συζύγου της) συνήθιζε να το κάνει αυτό στις Κυριακάτικες οικογενειακές συνεστιάσεις όταν απλώς ένιωθε ότι είχε βαρεθεί ή μπουχτίσει με κάτι", εξηγεί η ίδια η ηθοποιός. "Έτσι, το είδα σαν ένα φόρο τιμής σ' εκείνη", συμπλήρωσε.

Η Cate Blanchett δεν περίμενε ότι αυτή η μεταφορική εκδοχή του...μεσαίου δακτύλου θα είχε τόση απήχηση στις γυναίκες που παρακολουθούν την παράσταση. "Δεν ήξερα καν τι σημαίνει αυτή η κίνηση, αλλά πλέον ξέρω ότι είναι σωστή", ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της στο New York Magazine η ηθοποιός.

Φωτογραφίες: Joan Marcus