Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS
Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS
19|01|2017 09:09
SHARE
ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ

Ο Ντοναλντ Τραμπ «την λέει» στον Τομ Φορντ -Γιατί αρνήθηκε να ντύσει την Μελάνια


Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά η Μελάνια έδωσε (εμμέσως) την απάντησή της στον διάσημο σχεδιαστή Τομ Φορντ, ο οποίος σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο είχε αποκαλύψει πως δεν θέλει να την  ντύσει ως Πρώτη Κυρία.

Ο σχεδιαστής που απογείωσε τον οίκο Gucci την δεκαετία του ‘ 90 είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως του είχε ζητηθεί να την ντύσει στο παρελθόν, αλλά είχε αρνηθεί καθώς η Μελάνια δεν ήταν το πρότυπο γυναίκας που είχε στο μυαλό του. Επίσης, ο ίδιος είχε πει πως οι δημιουργίες του δεν προορίζονται για μία Πρώτη Κυρία, καθώς είναι πολύ ακριβές.

Το θέμα, λοιπόν, επανέφερε χτες ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μίλησε εκ μέρους της γυναίκας του στην εκπομπή Fox & Friends.

«Ποτέ δεν ζήτησε από τον Tom Ford να την ντύσει, δεν της αρέσει ο Τομ Φορντ, δεν της αρέσουν καν τα σχέδια του».

Ο ίδιος μάλιστα έσπευσε να συμφωνήσει με την γυναίκα του, αναφέροντας πως ούτε και του ίδιου του αρέσει ο συγκεκριμένος σχεδιαστής. «Δεν είμαι φαν του Τομ Φορντ, δεν ήμουν ποτέ».

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε πως μίλησε με τον διευθύνων σύμβουλο του ξενοδοχείου 5 αστέρων “Wynn Resorts” στο Λας Βέγκας,ο οποίος ενοχλήθηκε τόσο με την δήλωση του Τομ Φορντ που... «πέταξε» όλα του τα ρούχα από το ξενοδοχείο.

Φωτογραφίες: ASSOCIATED PRESS