Φωτογραφία: Associated Press
Φωτογραφία: Associated Press
19|01|2017 12:41
SHARE
ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

Κτητική επί σκηνής σε βραβεία η Μπλέικ Λάιβλι: Ο Ράιαν είναι δικός μου, δεν μπορείτε να τον έχετε


Τι κι αν γέννησε μόλις πριν από 4 μήνες, η Μπλείκ Λάιβλι δεν άφησε την εγκυμοσύνη και την μητρότητα να της στερήσουν τον τίτλο της σέξι και στιλάτης celebrity.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στα βραβεία του περιοδικού People με ένα look υπερπαραγωγή.

Φορώντας ένα μαύρο με στρας και κρόσσια Elie Saab φόρεμα,το οποίο συνδύασε ιδανικά με μαύρες γόβες με καρφάκια Louboutin, η Μπλέικ Λάιβλι πήρε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε δραματική ταινία (για το “The Shallows”).

Έχοντας τα μαλλιά της ίσια, αλλά ελαφρώς φριζαρισμένα (νέα τάση) και προτιμώντας ένα μακιγιάζ με γήινες αποχρώσεις και γυαλάδες, η Μπλείκ Λάιβλι μπορεί να μην εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, αλλά μίλησε για εκείνον.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου, Είναι τα πάντα για μένα. Και επίσης είναι δικός μου, δεν μπορείτε να τον έχετε», είπε χαριτωμένα η Μπλείκ Λάιβλι, η οποία δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και την μαμά της λέγοντας κάτι συγκινητικό:

«Όλα αυτά είναι περισσότερα απ'οσα μπορούσα να φανταστώ. Η μητέρα μου μου είχε πει ως παιδί πως δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις. Ευχαριστώ μαμά.

Ασχολίαστη δεν πέρασε και η σιλουέτα της ηθοποιού, οποία τι κι αν γέννησε πριν 4 μήνες φαίνεται να έχει σχεδόν επανέλθει στις τέλειες αναλογίες της. Πάντως, η Μπλείκ Λάιβλι προτίμησε να αναδείξει τα πόδια της, επιλέγοντας ένα κοντό μίνι φόρεμα.

Το καλύτερο part βέβαια, ήταν πως η γυναίκα του Ράιαν Ρέινολντς έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο cool είναι, καθώς πόζαρε την ώρα που «έπαιζε» με το φόρεμά της και φωτογραφήθηκε με διάσημους και μη καλεσμένους των βραβείων.

Φωτογραφίες: ΑSSOCIATED PRESS