Γκρίζαρε η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας; - Η φωτογραφία που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται | 0 bovary.gr
Γκρίζαρε η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας; - Η φωτογραφία που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται | 0 bovary.gr
19|01|2017 19:18
SHARE
ΣΙΚ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ

Γκρίζαρε η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας; - Η φωτογραφία που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται


Πάντα παίρνει τα καλύτερα σχόλια για το σικ ντύσιμό της και κάθε επιλογής της γίνεται αμέσως trend. Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έχει βρει το «κλειδί» για να είναι πάντα περιποιημένη, κλασάτη, αλλά και στιλάτη, χωρίς να φαίνεται πως προσπαθεί πολύ.

Ωστόσο, στην τελευταία της εμφάνιση, τα διεθνή μέσα δεν επικεντρώθηκαν τόσο στην εμφάνισή της, όσο στα μαλλιά της.

Ήταν το φως; Ήταν λάθος του hairstyling ή ήταν όντως αυτό που νομίζουμε;

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Λετίθια παρευρέθηκε σε ένα συνέδριο για τον τουρισμό μαζί με τον άντρα της Φίλιππο και αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν οι γκρίζες τούφες των μαλλιών της.

Φορώντας ένα ψηλόμεσο ζιπ κιλότ παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα ροδακινί σατέν πουκάμισο ψηλές μπότες και μία κάπα σε γήινη απόχρωση, η ίδια έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις. Ωστόσο, η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της, τα οποία από φλογερά καστανά έμοιαζαν σαν γκρίζα ήταν κάτι που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν είναι το φως ή όντως τα μαλλιά της.

Η βασίλισσα Λετίθια δεν έχει βρεθεί λίγες φορές στο στόχαστρο του τύπου, με πολλούς να έχουν σχολιάσει την πολύ λεπτή σιλουέτα της και την γρήγορη απώλεια κιλών της.

Πάντως, ήταν απόφασή της να βάψει τα μαλλιά της ή ήταν απλώς ένα τέχνασμα τους φωτός; Η επόμενη εμφάνιση σίγουρα θα ξεδιαλύνει το «μυστήριο»...