Η αλά Τζάκι Κένεντι εμφάνιση της Μελάνια στην ορκωμοσία Τραμπ | 0 bovary.gr
Η αλά Τζάκι Κένεντι εμφάνιση της Μελάνια στην ορκωμοσία Τραμπ | 0 bovary.gr
20|01|2017 17:16
SHARE
MEΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Η αλά Τζάκι Κένεντι εμφάνιση της Μελάνια στην ορκωμοσία Τραμπ


Μια τόταλ γαλάζια εμφάνιση, επιλέγοντας ένα κομψό γαλάζιο φόρεμα Ralph Lauren με ασορτί κοντή ζακέτα έκανε η Μελάνια Τραμπ στη σημερινή μεγάλη ημέρα του συζύγου της αλλά και δική της, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα Πρώτης Κυρίας. 

Τα αποκαλυπτήρια του ρούχου, για το οποίο πολλή συζήτηση είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα, έγιναν το πρωί, όταν το ζευγάρι προσήλθε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, κοντά στο Λευκό Οίκο, για τη Δοξολογία. Ακολούθως πήγαν στον Λευκό Οίκο όπου τους υποδέχθηκαν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα για το καθιερωμένο τσάι και μετά, όλοι μαζί θα πάνε στο Καπιτώλιο για την ορκωμοσία.

Η Μελάνια Τραμπ γι' αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής της εμπιστεύτηκε (και δέχτηκε να την ράψει) ένα κλασικό αμερικανικό οίκο μόδας τον Ralph Lauren. Οπως φαίνεται κατέληξαν σε αυτό το γαλάζιο σύνολο, το οποίο συνδύασε με γόβες στο ίδιο ακριβώς χρώμα. Και ασορτί γάντια, επίσης γαλάζια. Το μακιγιάζ της ήταν κλασικό, όπως συνήθως βάφεται και τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ελαφρύ κότσο. 

Το στιλ της, πάντως, σήμερα, παρέπεμπε ευθέως σε μια άλλη Πρώτη Κυρία που έγραψε ιστορία και για το ντύσιμό της: Την Τζάκι Κένεντι. 

 

 

 

Φωτογραφίες: Αssociated Press