Ο Αλβάρο αποκαλύπτει τι πραγματικά διεκδικεί από την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση | 0 bovary.gr
Ο Αλβάρο αποκαλύπτει τι πραγματικά διεκδικεί από την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση | 0 bovary.gr
27|01|2017 20:34
SHARE
AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Αλβάρο αποκαλύπτει τι πραγματικά διεκδικεί από την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση


Ακρως αποκαλυπτικός ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο στην πρώτη του εφ'όλης της ύλης συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση.

Ο Αλβάρο θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη και διαψεύδει ότι διεκδικεί τη μισή περιουσία της Αθηνάς Ωνάση.

Την συνέντευξη παραχώρησε στον καλό του φίλο και δημοσιογράφο Amaury Jr. Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην περιουσία της πρώην συζύγου του:

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσίας της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Μόνο τα κεκτημένα μου διεκδικώ. To μόνο που απαιτώ και διεκδικώ είναι όσα κατέκτησα. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά».

 

 

A photo posted by Amaury Jr. (@oficialamauryjr) on Jan 20, 2017 at 5:25am PST

 

Οσο για τη νέα αρχή στην προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Ντενίζ Σεβέρο ο ίδιος δηλώνει: «Eίμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος» .