Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται με το ίδιο σορτς, 25 χρόνια μετά  | 0 bovary.gr
Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται με το ίδιο σορτς, 25 χρόνια μετά | 0 bovary.gr
06|02|2017 10:37
SHARE
ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται με το ίδιο σορτς, 25 χρόνια μετά


Τους θαυμαστές της άφησε άφωνους η Ναόμι Κάμπελ, η οποία φόρεσε για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας γνωστής αμερικάνικης εταιρίας ρούχων κοντό, σέξι σορτς και λευκό t-shirt.

Και παρ΄όλο που οι αναλογίες της είναι τέλειες, αυτό που πρόσεξαν όλοι είναι το σούπερ μόντελ με την εκρηκτική προσωπικότητα πόζαρε με τα ίδια ρούχα που είχε ποζάρει πριν από 25 χρόνια.

 

Μη μπορώντας να αποφασίσουμε αν ήταν πιο όμορφη τότε, η τώρα, η Ναόμι φωτογραφήθηκε με τα παιδιά διάσημων γονιών όπως τον γιο της τραγουδίστριας Νταϊάνα Ρος και την κόρη της μουσικού Κιμ Γκόρντον,παραδίδοντας μαθήματα μόντελινγκ στους νεότερους.

 

Έχοντας λαμπερά μακριά μαλλιά και τέλεια επιδερμίδα, η μαύρη γαζέλα ανάφερε ότι είναι απίστευτο για εκείνη που μπορεί ακόμη και 25 χρόνια μετά να εμφανίζεται με το ίδιο μπλουζάκι, στο ίδιο μέγεθος.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την μεγάλη καριέρα που έκανε η Ναόμι Κάμπελ κυρίως την δεκαετία του ‘90, πρωταγωνιστώντας στα shows των πιο διάσημων σχεδιαστών και κάνοντας το ντεμπούτο της με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και ηθοποιός, με τους περισσότερους να συμφωνούν ότι είχε το πιο επιβλητικό περπάτημα επί πασαρέλας.

Φωτογραφίες: GAP, Instagram