pagesix.com/sheknows.com
pagesix.com/sheknows.com
HAPPY VALENTINE

Γάμος του Αγίου Βαλεντίνου -Oι σταρ που παντρεύτηκαν 14/02


Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την 14η Φεβρουαρίου δίνει την ευκαιρία σε όλα τα ζευγάρια του πλανήτη να εκφράσουν και πάλι την αγάπη, τον έρωτα, το ενδιαφέρον και την αφοσίωση που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Για να το υλοποιήσουν αυτό κάποιοι κλείνουν τραπέζι για δύο σε ένα ακριβό εστιατόριο, άλλοι βγαίνουν για ποτό στο μπαρ και άλλο απολαμβάνουν ένα ρομαντικό γεύμα στο σπίτι.

Υπάρχουν και τα ζευγάρια που αγοράζουν πανάκριβα δώρα, που ταξιδεύουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και εκείνα που αποφασίζουν να ανταλλάξουν τη συγκεκριμένη ημέρα όρκους πίστης και αγάπης με το άλλο τους μισό, μοιράζοντας χαρά σε φίλους και συγγενείς.

Οπως ακριβώς έκαναν κάποτε διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, που προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα την τότε σχέση τους και επέλεξαν τη 14η Φεβρουαρίου ως ημέρα του γάμου τους.

Σάρον Στόουν και Φιλ Μπρόνσταιν

Εκείνος συντάκτης τότε στην εφημερίδα «San Francisco Chronicle». Εκείνη μια εκθαμβωτική ηθοποιός. Το 1998 αποφάσισαν να παντρευτούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια τελετή που παρέμεινε μυστική.

celebgossipnews.co
celebgossipnews.co

Πρινς και Μέιτι Γκαρσία

Ηταν η πρώτη γυναίκα του αξέχαστου καλλιτέχνη. Την παντρεύτηκε το 1996 στη Μινεάπολη, την πόλη καταγωγής του, όταν εκείνος ήταν 37 ετών κι εκείνη 22. Το 2000 όμως αποφάσισαν να χωρίσουν.

saalibritty
saalibritty

Σάλμα Χάγιεκ και Φρανσουά Ενρί Πινό

Η ηθοποιός και παραγωγός ταινιών παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο Φρανσουά στις 14 Φεβρουαρίου του 2009. Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο, στο Παρίσι, ενώ δύο μήνες μετά διοργάνωσαν δεύτερη μεγάλη τελετή στη Βενετία, που μεταξύ των καλεσμένων τους βρισκόταν αστέρες όπως η Σαρλίζ Θερόν και η Πενέλοπε Κρουζ.

pink.ua
pink.ua

Dennis Quaid και Μεγκ Ράιαν

Είπαν το μεγάλο «ναι» στις 14 Φεβρουαρίου του 1991. Παντρεύτηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους «Bel Air» του Los Angeles! Αν και θεωρούνταν ως ένα από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, χώρισαν το 2000 και τυπικά το διαζύγιο βγήκε ένα χρόνο αργότερα. 

fame10.com
fame10.com

Αντριάνα Λίμα και Μάρκο Γιάριτς

Ενα από τα πιο περιζήτητα αγγελάκια της Victoria Secret, η Λίμα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον παίκτη του NBA Μάρκο Γιάριτς, το 2009. Ο γάμος ήταν μυστικός και πραγματοποιήθηκε στο Jackson Hole. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

tyden.cz
tyden.cz