ΒAFTA: Και όπως αναμενόταν... η Κέιτ Μίντλετον «έσβησε» όλες τις σταρ στο κόκκινο χαλί | 0 bovary.gr
ΒAFTA: Και όπως αναμενόταν... η Κέιτ Μίντλετον «έσβησε» όλες τις σταρ στο κόκκινο χαλί | 0 bovary.gr
13|02|2017 09:29
SHARE
ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ BAFTA

ΒAFTA: Και όπως αναμενόταν... η Κέιτ Μίντλετον «έσβησε» όλες τις σταρ στο κόκκινο χαλί


Κι ενώ όλοι αγωνιούσαν, αν τελικά θα δώσει το «παρών», η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, επισκιάζοντας άλλες διασημότητες.

Το  Royal Albert Hall του Λονδίνου έστρεψε το ενδιαφέρον όλων το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή την απονομή των βρετανικών Οσκαρ, των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA, που κάθε χρόνο προσελκύουν καλλιτέχνες και μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ.

Φέτος, τα βραβεία τίμησαν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που αν και βρίσκονταν πολύ κοντά στο  Royal Albert Hall, έφτασαν τελευταίοι.

Η Κέιτ επέλεξε μια όφοσολντερ μαύρη τουαλέτα, με την υπογραφή του αγαπημένου της οίκου Alexander Mc Queen. 

apimages
apimages

Η συγκεκριμένη δημιουργία ανήκει στην καλοκαιρινή ριζόρτ συλλογή του brand  άνοιξη/καλοκαίρι’16, στην οποία το είδαμε με αντίστοιχο κορσέ στο επάνω μέρος.

pinterest
pinterest

Το φόρεμα που ήταν γεμάτο άνθη, αγκάλιαζε τη μέση της κάνοντας την να μοιάζει με «δαχτυλίδι» και κολακεύοντας τη σιλουέτα της. Παρά το κρύο, η Δούκισσα αποφάσισε να μην καλύψει τους ώμους της με κάποιο παλτό.

Το κάτω μέρος της τουαλέτας αντίθετα είχε όγκο και ολοκλήρωνε το ρομαντικό στιλ.

Το χτένισμα της εκθαμβωτικά όμορφης Κέιτ δεν θα μπορούσε να μην ταιριάζει στο σύνολο της. Επέλεξε ένα κομψό up-do με όγκο, το οποίο αναδείκνυε τόσο την ιδιαιτερότητα του φορέματος όσο και τα λαμπερά σκουλαρίκια της.

Η Κέιτ ήταν αναμφισβήτητα η πρωταγωνίστρια του στιλ τη βραδιά της απονομής των βραβείων BAFTA, όμως και άλλες Αγγλίδες, όπως η Εμιλι Μπλαντ, διάλεξαν τον οίκο Alexander Mc Queen για την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί.

apimages
apimages
apimages
apimages

apimages
apimages