Σπάνιο: Η σιδηρά κυρία της Vogue, Αννα Γουίντορ χωρίς γυαλιά και χαμογελαστή! | 0 bovary.gr
Σπάνιο: Η σιδηρά κυρία της Vogue, Αννα Γουίντορ χωρίς γυαλιά και χαμογελαστή! | 0 bovary.gr
16|02|2017 16:52
SHARE
ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ DIOR

Σπάνιο: Η σιδηρά κυρία της Vogue, Αννα Γουίντορ χωρίς γυαλιά και χαμογελαστή!


Γνωστή για το ανέκφραστο πρόσωπό της και τις μεγάλες απαιτήσεις της, η Άννα Γουίντουρ σπάνια ενθουσιάζεται, χαμογελάει, κάνει πλάκα και γενικά δείχνει να το διασκεδάζει. Αντ΄αυτού είναι τις περισσότερες φορές μετρημένη, απόμακρη και κυρίως λιγομίλητη.

Ωστόσο, όλα αυτά μάλλον γίνονται για «τα μάτια του κόσμου», καθώς η διευθύντρια της Vogue εμφανίζεται για λίγο σε μία ταινία μικρού μήκους του οίκου Dior, με το όνομα «Inside Dior».

Στο βιντεάκι η Γουίντουρ δεν φοράει καθόλου γυαλιά και παρ΄όλο που έχει ως συνήθως τα χέρια της σταυρωμένα, η ίδια είναι ευδιάθετη και χαμογελάει.

Αυτό βέβαια που μας έκανε περισσότερο εντύπωση απ΄ όλα, ήταν η στιγμή που η Γουίντουρ «τσιμπάει» με το χέρι της ένα σοκολατένιο κέικ, καθώς είναι γνωστό πως η ίδια ακολουθεί συγκεκριμένη αυστηρή δίαιτα και γυμνάζεται καθημερινά.

Η εικόνα αυτή της καλοδιάθετης και cool Γουίντουρ, έρχεται να αντιστρέψει την εικόνα που είχαμε σχηματίσει οι περισσότεροι με την σειρά ο «Διάβολος φοράει Prada», στην οποία πολλοί είχαν αναφέρει πως ο ρόλος που υποδυόταν η Μέριλ Στριπ ήταν βασισμένος στο επαγγελματικό προφίλ της σιδηράς κυρίας της μόδας.

Φωτογραφία: Shutterstock