14 συγκινητικές φωτό γάμου και οι ιστορίες τους | 0 bovary.gr
14 συγκινητικές φωτό γάμου και οι ιστορίες τους | 0 bovary.gr
ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟ

14 συγκινητικές φωτό γάμου και οι ιστορίες τους


Κάθε γάμος κρύβει και την δική του ιστορία αγάπης, έρωτα ακόμη και πόνου.

Aυτός που μπορεί να καταλάβει τα πιο πολλά για τα συναισθήματα του ζευγαριού αυτή τη μεγάλη ημέρα είναι σίγουρα ο φωτογράφος.

14 φωτογράφοι ξεχωρίζουν από μια φωτογραφία γάμου που θεωρούν ιδιαίτερα συγκινητική, αποκαλύπτοντας και την ιστορία που κρύβεται πίσω από καθεμία... 

Φωτογραφία: Anna Delores Photography


Το ζευγάρι της φωτογραφίας βίωσε τον τεράστιο πόνο της απώλειας πολύ κοντινών του προσώπων. Και οι δύο είχαν χάσει τα αδέλφια τους και μάλιστα με ελάχιστες μέρες διαφορά. Ετσι, η συναισθηματική φόρτιση στο γάμο τους, κατά τη διάρκεια του οποίου μάλιστα έβρεχε, ήταν διάχυτη. Οταν λίγο αργότερα βγήκε το ουράνιο τόξο, το ζευγάρι έβαλε τα κλάματα καθώς θεώρησε ότι ήταν ένα σημάδι από τα αδέλφια τους που τους έβλεπαν από ψηλά.

Φωτογραφία: Jenn Tai

Είναι φυσιολογικό η νύφη να συγκινείται την ώρα που βλέπει τον άνδρα της ζωής της στην εκκλησία, αλλά σε αυτή την φωτογραφία δεν έκλαψε μόνο η νύφη, αλλά και όλες οι παράνυμφοι στη σειρά.

Φωτογραφία: Bre Thurston 

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την ξεχώρισε ο φωτογράφος Μπρι Θέρστον θεωρώντας ότι ήταν η πιο χαρούμενη νύφη που έχει φωτογραφίσει. 

Φωτογραφία: A Guy and A Girl Photography

Τα μάτια του Τζέισον γέμισαν δάκρυα όταν άκουσε τον Νικ να λέει τους όρκους του. 

Φωτογραφία: Three Little Birds Studio

Η μητέρα, οι φίλες και τα παρανυμφάκια της νύφης είχαν μαζευτεί γύρω της. Ο φακός τις απαθανάτισε να προσεύχονται. Μια ιδιαίτερα γλυκιά και δυνατή στιγμή.

Φωτογραφία: Matt Adcock - Del Sol Photography

Ο αρραβωνιαστικός της Τζανίν πέθανε  52 μέρες πριν τον γάμο. Ο φωτογράφος εξομολογήθηκε ότι έκλαιγε και ο ίδιος την ώρα που τραβούσε τη φωτογραφία. 
Φωτογραφία: Lisa Robinson Photography

Η Ναταλία και ο Μάικ ερωτεύτηκαν στο Λύκειο και 10 χρόνια μετά αποφάσισαν να παντρευτούν. Στη φωτογραφία αποτυπώνεται η στιγμή που ο γαμπρός ετοιμάζεται να γυρίσει για να δει πρώτη φορά την Ναταλία ντυμένη νύφη...

 Φωτογραφία: Vesic Photography

Ο παππούς της Νταβίς θάφτηκε στην εκκλησία που επέλεξε για το γάμο της. Λίγο πριν το γάμο πήγε στον τάφο για να αφήσει ένα λουλούδι. Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, εκείνη άφησε το λουλούδι, ψιθύρισε κάτι και άρχισε να κλαίει...

 Φωτογραφία: Knight Weddings

Η χαρά του γαμπρού κατά την διάρκεια του γάμου ατελείωτη!

Φωτογραφία: Brian Mullins Photography

Η στιγμή που ο πατέρας βλέπει την κόρη του ντυμένη νύφη!

Φωτογραφία: Allebach Photography

Ο πατέρας της νύφης πέθανε μία μέρα πριν τον γάμο. Το κλίμα στο γάμο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. 

Φωτογραφία: Dreaming Tree Studios

Η νύφη δεν σταμάτησε να κλαίει όσο διάβαζε τους όρκους της... 

Φωτογραφία: Harwell Photography

Η νύφη και ο γαμπρός αποφάσισαν μετά τον γάμο να τρέξουν την ώρα του ηλιοβασιλέματος στο γρασίδι. Η χαρά είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό τους.

Φωτογραφία: Tracey Buyce Photography

Δευτερόλεπτα πριν ο πατέρας της νύφης την παραδώσει στο γαμπρό. Το άγχος είναι αποτυπωμένο στα πρόσωπά τους.