apimages
apimages
19|02|2017 17:41
SHARE
ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ


Σχεδόν πέντε μήνες μετά το χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση, στην Καμπότζη, στην πρεμιέρα της ταινίας «First They Killed My Father».

Μετά την είδηση – βόμβα του χωρισμού τους, οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, χωρίς να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις ή περιορίζοντας τες αρκετά.

Και αν ο Μπραντ Πιτ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πριν λίγους μήνες, η Τζολί φαίνεται ότι χρειάστηκε λίγο παραπάνω καιρό για  να νιώσει έτοιμη για το πρώτο... δημόσιο βήμα. Στο πλευρό της,στο βήμα αυτό είχε και τα έξι παιδιά της!

Ολοι μαζί, σε έντονα συγκινησιακό κλίμα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί για το ντοκιμαντέρ αυτό στο οποίο συμμετέχουν δύο από τα παιδιά της.

Η συγκεκριμένη ταινία, που θα προβληθεί στο Netflix, έχει ως θέμα τη γενοκτονία στην Καμπότζη και ο υιοθετημένος της γιος Μάντοξ ( τον υιοθέτησε το 2002) έχει ενεργό ρόλο σε αυτή, ενώ συμμετέχει και ο γιος της Παξ.

Ο Μάντοξ υιοθετήθηκε από ένα ορφανοτροφείο στα δυτικά της χώρας και η Τζολί έχει αποκτήσει καμποτζιανή υπηκοότητα, ενώ παλαιότερα έχει πει χαρακτηριστικά, ότι ο Μάντοξ ήταν εκείνος που την έσπρωξε να κάνει αυτήν την ταινία, με την οποία συνδέεται ως εκ τούτου συναισθηματικά.

«Ένας από τους λόγους που ήθελα να το κάνω, ήταν για να καταλάβω πώς ένιωσαν οι γονείς που έδωσαν ζωή στον γιο μου», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξη τύπου.

apimages
apimages

Οι επτά τους ( η Τζολί και τα παιδιά της Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σιλό, Νοξ και Βιβιέν) συνάντησαν και το βασιλιά της Καμπότζης, Νοροντόμ Σιχαμονί.

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων τους σε εκδηλώσεις αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της 10χρονης Σιλό, που επέλεξε να φορέσει κοστούμι, ενώ η Τζολί διάλεξε ένα μαύρο σικ σύνολο και κλασικές μαύρες γόβες.

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages