Τα προβλήματα των πρωταγωνιστών του Dirty Dancing στα γυρίσματα- Η εμβληματική φιγούρα ήταν το μαρτύριο τους | 0 bovary.gr
Τα προβλήματα των πρωταγωνιστών του Dirty Dancing στα γυρίσματα- Η εμβληματική φιγούρα ήταν το μαρτύριο τους | 0 bovary.gr
20|02|2017 16:17
SHARE
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩς ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ

Τα προβλήματα των πρωταγωνιστών του Dirty Dancing στα γυρίσματα- Η εμβληματική φιγούρα ήταν το μαρτύριο τους


Μπορεί να ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές φιγούρες της ταινίας, αλλά όπως αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια της στην πραγματικότητα εκείνη και ο παρτενέρ της πέρασαν ένα «δράμα» για να την βγάλουν σε πέρας.

Ο λόγος για τη φιγούρα στην ταινία Dirty Dancing που είχαν κάνει στη λίμνη η Τζένιφερ Γκρέι και ο Πάτρικ Σουέιζι (την οποία είχαν κάνει και στην γνωστή σκηνή στο τέλος της ταινίας), στην οποία μπορεί στην οθόνη να φαίνονταν ξέγνοιαστοι, αλλά στην πραγματικότητα ζούσαν ένα... δράμα. Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ είχε έναν αφόρητο πόνο στο γόνατο ο οποίος τον έκανε να μην μπορεί να σταθεί, πόσο μάλλον να κάνει την φιγούρα με την Γκρέι ψηλά στα χέρια του. 

 

Η ηθοποιός μίλησε στην Sunday People για το πόσο δύσκολο ήταν να κάνουν τη συγκεκριμένη φιγούρα.

«Θυμάμαι πως έπρεπε να κολυμπήσω στην λίμνη η οποία ήταν πάρα μα πάρα πολύ κρύα», ανέφερε η Γκρέι αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Πρέπει να είσαι πολύ νέος για να μπεις στην κρύα λίμνη και να μείνεις για ώρα μέσα. Δεν ήταν τόσο καλό όσο φαινόταν και δεν ένιωθα υγιής όσο ήμουν εκεί», είπε η ίδια.

Το χειρότερο ήταν όμως πως η σκηνή έπρεπε να γίνει ξανά και ξανά μέχρι το αποτέλεσμα να βγει τέλειο, την στιγμή που ο πρωταγωνιστής πονούσε αφόρητα λόγω της εγχείρησης στο πόδι.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημά τους, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπισε κι άλλα εμπόδια όταν χόρεψαν το γνωστό τραγούδι «Time of my life».

Συγκεκριμένα, η Γκρέι ανέφερε πως η σκηνή ήταν φρεσκοβαμμένη με αποτέλεσμα τα πόδια τους να κολλούν συνεχώς στο δάπεδο και να μην μπορούν όχι να χορέψουν αλλά ούτε να κουνηθούν!