Ο μπόμπιρας που λιώνει το Ιντερνετ -1,5 έτους, ξανθός, με γαλανά μάτια, είναι σταρ στο instagram | 0 bovary.gr
Ο μπόμπιρας που λιώνει το Ιντερνετ -1,5 έτους, ξανθός, με γαλανά μάτια, είναι σταρ στο instagram | 0 bovary.gr
ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Ο μπόμπιρας που λιώνει το Ιντερνετ -1,5 έτους, ξανθός, με γαλανά μάτια, είναι σταρ στο instagram


Είναι ένα από τα διασημότερα πλέον μωρά στο Ιnstagram, αφού ξεπερνάει σε ακολούθους-θαυμαστές τα μωρά των σταρ. 

Η πεντάχρονη Χάρπερ Μπέκαμ έχει 86.000 ακολούθους, η κόρης της Μπιγιόνσε, Μπλου Ιβι έχει 97.000 ακολούθους και η τρίχρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν, Νορθ Γουέστ έχει 180.000 φαν.

Ο 15 μηνών Χάρλεν Μπόντι Γουάιτ από το Πουλ του Ντόρσετ, με τα ζουμερά μάγουλα, το αγγελικό χαμόγελο και τα λαμπερά γαλανά μάτια έχει 200.000 ακολούθους στο Instagram, αριθμός που αντιστοιχεί σε παγκόσμιο ρεκόρ για παιδί αυτής της ηλικίας!

Η μητέρα του Χάρλεν, Τσέλσι Γουάιτ, που είναι υπεύθυνη για τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες του μικρού στο λογαριασμό του στο Ιnstagram, έχει πει χαρακτηριστικά ότι οι εταιρείες ρούχων ζητούν το μικρό της αγγελούδι για να αναδείξουν τα ρούχα τους και ότι η οικογένεια κατακλύζεται από δώρα.

 

 

 

 

 

Οι ειδικοί λένε πως ο Χάρλεν μπορεί να γίνει ο πρώτος εκατομμυριούχος μπόμπιρας, καθώς τα χρήματα που λαμβάνει στη μορφή αγαθών, χορηγιών ή συμφωνιών είναι ήδη πολλά και βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ως επί το πλείστον, τον Χάρλεν ακολουθούν νέες μητέρες και αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι επιθυμητό και προσοδοφόρο. Μπορεί να παράγει εισόδημα από το ίντερνετ, μέσα από τον αριθμό των λάικς αλλά και τις προβολές των βίντεο ή και μέσα από τα κλικ που αυτές κάνουν έπειτα σε άλλες σελίδες εταιρειών.

Η μητέρα του Χάρλεν, Τσέλσι, μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα και φωτογράφος, ομολογεί ότι αρχικά φωτογράφιζε το πρώτο της παιδί, την κόρη της Χάρλοου, σαν κάθε άλλη υπερήφανη μητέρα και μοιραζόταν τις φωτογραφίες της σε ένα λογαριασμό που δημιούργησε για εκείνη στο Ινσταγκραμ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά τον ερχομό του Χάρλεν το Νοέμβριο του 2015, η ιδέα απογειώθηκε και η Τσέλσι έβαψε τους τοίχους του σπιτιού της λευκούς ώστε να μοιάζουν με στούντιο. Ο λογαριασμός του Χάρλεν δημιουργήθηκε λίγες ημέρες πριν από τη γέννηση του και οι πρώτες του φωτογραφίες ήταν μέσα από το νοσοκομείο.

Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του, η Τσέλσι πήγε τον μπόμπιρα στο Λονδίνο για μπέιμπι σπα και τον κατέγραψε σε ένα βίντεο την ώρα που κολυμπούσε. Οι εικόνες έγιναν βάιραλ, «έπαιξαν» στην τηλεόραση μέχρι και στην Αυστραλία και προσέλκυσαν εκατομμύρια κλικ στα σάιτ των σόσιαλ μίντια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα του, οι εταιρείες άρχισαν να του στέλνουν δώρα κι εκείνη αφού διάλεγε τι θα του φορέσει, τον φωτογράφιζε και ανέβαζε τις εικόνες στο Ινσταγκραμ, βάζοντας το αντίστοιχο λινκ κάθε εταιρείας. Ενα παιχνίδι win – win.

Η ίδια έχει εξηγήσει, ότι προτιμάει το Ινσταγκραμ από το κλασικό κόσμο του μόντελινγκ για μωρά, διότι έτσι μπορεί να ελέγξει τι συμβαίνει στην αγορά και να ρυθμίσει το χρόνο της.

Ως φωτογράφος λέει ότι το μυστικό για μια τέλεια φωτογραφία του μωρού σας είναι η ευτυχία στο πρόσωπο του!

Ο Χάρλεν με τη μητέρα του στη Μύκονο.