guysandpeople/ Instagram Ciarasquadlit/Instagram
guysandpeople/ Instagram Ciarasquadlit/Instagram
ΕΓΚΥΕΣ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ

Οι εγκυμονούσες των Οσκαρ -Εβαλαν τα γυαλιά στις υπόλοιπες


Η τελετή απονομής των Βραβείων Οσκαρ 2017, αλλά και το πάρτι του Vanity Fair που ακολούθησε έδωσαν την ευκαιρία στις διάσημες εγκυμονούσες του Χόλιγουντ να λάμψουν δια της παρουσίας τους, αναδεικνύοντας παράλληλα τη φουσκωμένη τους κοιλιά.

Το τοπ μόντελ Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι και ο ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ περιμένουν το πρώτο τους παιδί και το ζευγάρι εμφανίστηκε στο after Oscars πάρτι.

Η 29χρονη Ρόζι επέλεξε μια μακριά σικ τουαλέτα, από γυαλιστερό ύφασμα, σε ασημί απόχρωση, η οποία την κολάκευε ιδιαίτερα και τη συνδύασε με εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια. Ενώ ο Στέιθαμ που τη συνόδευε φορούσε ένα κλάσι κοστούμι.

 

 

 

 

 

 

 

Στο πάρτι βρέθηκαν και η Κιάρα με το σύζυγο της Ράσελ Γουίλσον. Το ζευγάρι πόζαρε στο φωτογραφικό φακό και έλαμπε από ευτυχία. Ο Γουίλσον μάλιστα έδειξε την τρυφερότητα του προς την εγκυμονούσα Κιάρα, αφού κρατούσε την κοιλιά της κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Η Κιάρα επέλεξε μια μακριά τουαλέτα από βελούδο, σε μπορντό απόχρωση, με βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ και ο Γουίλσον ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

 

 

Το γκρουπ των μαμάδων ολοκλήρωσε η σύζυγος του Τζίμι Κίμελ ( παρουσιαστής της βραδιάς), η 37χρονη Μόλι Μακάρτνεϊ, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την ολόχρυση λαμπερή της στράπλες τουαλέτα, η οποία ήταν γεμάτη από μικροσκοπικά κρύσταλλα. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, την Τζέιν που είναι δύο ετών.