Αυτή η ξανθιά καλλονή έχει κλέψει την καρδιά του Τομ Κρουζ- 26 χρόνια μικρότερή του | 0 bovary.gr
Αυτή η ξανθιά καλλονή έχει κλέψει την καρδιά του Τομ Κρουζ- 26 χρόνια μικρότερή του | 0 bovary.gr
24|03|2017 10:47
SHARE
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ

Αυτή η ξανθιά καλλονή έχει κλέψει την καρδιά του Τομ Κρουζ- 26 χρόνια μικρότερή του


Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που χώρισε με την γυναίκα του Κέιτι Χόλμς (το 2012) και έκτοτε δεν έχουμε δει ή ακούσει να έχει κάποια σύντροφο. Ωστόσο, απ΄ ότι φαίνεται ο Τομ Κρουζ είναι ξανά ερωτευμένος με ξανθιά καλλονή.

Ρόλο στο να ερωτευτεί ξανά έπαιξε η δουλειά του και συγκεκριμένα το casting στην ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές 6 », καθώς η νέα του συμπρωταγωνίστρια φαίνεται πως του έκανε το «κλικ».

 

 

A post shared by Revista QUEM (@quemacontece) on Mar 23, 2017 at 3:00am PDT

 

A post shared by Yawmiyati.com (@yawmiyatimag) on Mar 23, 2017 at 1:01pm PDT

 

Η Βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Κίρμπι είναι στο πλευρό του ηθοποιού και στην ταινία, αλλά και στην προσωπική του ζωή με τους ίδιους να κρατούν αρκετό καιρό την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βανέσα είναι γνωστή από τον ρόλο της ως βασίλισσα Μαργαρίτα στην σειρά «Crown».

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται να βλέπει σοβαρά την σχέση του με την Βανέσα, ειδικά μετά από τον θάνατο της μητέρας του πριν λίγες εβδομάδες.

Με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον να αναφέρουν πως ο Τομ Κρουζ ερωτεύτηκε την ενέργεια και την γοητεία που εκπέμπει η ξανθιά καλλονή, η χημεία τους φαίνεται και στα γυρίσματα της ταινίας, αφού το ζευγάρι μπήκε στο πετσί του ρόλου κατευθείαν.

Μπορεί βέβαια να μην έχουν κάνει ακόμη καμία κοινή εμφάνιση, αλλά ξένες πηγές αναφέρουν πως ο Τομ Κρουζ βλέπει το μέλλον του δίπλα στην όμορφη 28χρονη.

Η Βανέσα μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Βρετανία και συγκεκριμένα στο Χάμπτον, έχει κάνει πολλά ταξίδια ανά τον κόσμο, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα σε ταινίες όπως τον Σάια Λαμπάφ και την Ρέιτσελ Μακ Άνταμς.

Φωτογραφίες: ΑP